Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Hotell i København sentrum - Bo bra bo billig

Vi tilbyr overnatting på over 70 hotell i København, og da kan det være vanskelig å velge hotell. Vi har plukket ut tips til 10 hotell vi vet er gode alternativ for de fleste. Dette er basert på nordmenns tidligere bestillinger, våre egne erfaringer og TripAdvisor.

Lenger nede på siden finner du også vår reiseguide om London. Her kan du se hvor det er bra å bo i forhold til shopping i f.eks. Oxford street, bo nære en bydel som Kensington eller Notting Hill, eller om du ønsker å bo på hotell nær en severdighet som Big Ben. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger mer veiledning og hjelp med overnatting i London.


Våre 10 anbefalte hotell i København sentrum

Hotel Maritime

Hotel Maritime

Nær Nyhavn, København
1 km fra sentrum.
Priser fra 2302 NOK
AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen

I København (Amager), København
5 km fra sentrum.
Priser fra 2365 NOK
Ascot Apartments

Ascot Apartments

Nær Tivoli, København
1 km fra sentrum.
Priser fra 2578 NOK
Phoenix Copenhagen

Phoenix Copenhagen

Nær Frederiks kirke, København
1 km fra sentrum.
Priser fra 2583 NOK
First Hotel Twentyseven

First Hotel Twentyseven

Nær Strøget, København
Priser fra 2668 NOK
Scandic Sydhavnen

Scandic Sydhavnen

I København (Vesterbro), København
4 km fra sentrum.
Priser fra 2971 NOK
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Copenhagen

Nær City Safari, København
1 km fra sentrum.
Priser fra 3027 NOK
First Hotel Copenhagen

First Hotel Copenhagen

Nær København dyrehave, København
4 km fra sentrum.
Priser fra 3301 NOK
Avenue Hotel Copenhagen

Avenue Hotel Copenhagen

Nær Tivoli, Frederiksberg
2 km fra København sentrum.
Priser fra 3056 NOK
Hotel Sct Thomas

Hotel Sct Thomas

Nær Tivoli, Frederiksberg
2 km fra København sentrum.
Priser fra 2688 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i København

Hvor skal man bo i København? Anbefalte bydeler

Skal du bo nær København sentrum har vi mange rimelige hoteller nær Tivoli rett ved Københavns jernbanestasjon. Ellers er det veldig populært å bo på hotell nær Nyhavn og ved Kongens Nytorv. Vi har også hoteller på og ved Københavns flyplass.

Reiseguide og tips i København

Bo bra og billig på hotell i København sentrum

Copenhagen

København er hovedstaden i Danmark, og har siden 1300-tallet vært en av landets viktigste byer. Byen har over 1,2 millioner innbyggere, og cirka 20% av Danmarks befolkning bor her og i områdene som hører til. København har blitt rangert som en av verdens beste byer å bo i, og kan blant annet skilte med verdens beste restaurant, Noma, samt en rekke andre restauranter som også har fått stjerner i Michelinguiden.

Vi har mange gode hoteltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i København. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss.

Shopping i København

København er, på lik linje med mange andre storbyer, et bra sted å reise til hvis man liker shopping. De fleste butikkene finner man i området rundt Strøget, som i tillegg til å være Europas lengste gågate, er tilholdssted for alt fra kjente og mindre kjente merkevarebutikker til dagligvarebutikker og restauranter. Her finner man noen av de mest kjente, danske, designerbutikkene som Royal Copenhagen og Illums Bolighus, i tillegg til kjente, internasjonale designerbutikker som Louis Vuitton, Gucci og Tommy Hilfiger.

Ser du etter bra og billige overnattingsmuligheter med kort vei til Københavns shopping, har vi mange gode hotelltilbud på hoteller i nærheten av Strøget.

I tillegg til lange handlegater, har byen flere varemagasiner, kjøpesentre og ulike markeder. Blant noen av kjøpesentrene som er verdt å ta turen innom, finner man Illum, Magasin du Nord og ikke minst Fields, som er Skandinavias største kjøpesenter.

Julemarkeder

En populært tradisjon i København er julemarked, hvorav det mest populære blir holdt hvert år i Tivoli. Dette markedet varer fra midten av november, frem til 30. desember, og er et sted man er nødt til å ta turen innom hvis man er her rundt juletider.

Ser du etter hotell i nærheten av Tivoli i København, har vi mange gode tilbud hos flere anbefalte hoteller. Vi kan blant annet anbefale Grand Hotel, hvor man bor i gangavstand til Tivoli.

Bo i København sentrum

Den største fordelen med å velge et hotell i sentrum, er at man bor i kort avstand til de fleste attraksjonene og severdighetene i København. Bor man på et av våre anbefalte hoteller, som for eksempel på Hotel Alexandra, befinner man seg bare fem minutter i gangavstand til Tivoli, og maks tre kilometer unna de fleste andre attraksjonene. Det samme gjelder også for mange av våre andre anbefalte hoteller, som blant annet Hotel Kong Arthur.

Nesten halvparten av alle hotellene i København ligger sentralt plassert, noe som betyr at det er gode muligheter for å bo bra og billig på hoteller med god beliggenhet i København sentrum.

Bademuligheter

I tillegg til at mange hoteller i København har egne svømmebassenger, finnes det flere muligheter hvis man ønsker å bade. Københavns Havnebad er et system av flere badeanlegg, hvorav Islands Brygge er det største. Ser du etter hotell i nærheten av Islands Brygge, kan vi blant annet anbefale Hotel Copenhagen.

Vil man oppsøke strender, bør man legge turen til Amager Strandpark. Dette er et populært strandområde, ikke langt i fra Kastrup, Københavns lufthavn. Vi har mange gode tilbud på hoteller i nærheten av Amager, hvis man ønsker kort vei til noen av Danmarks fineste strender.

Transport

København er en forholdsvis kompakt by, noe som betyr at den enkleste måten å komme seg rundt på er enten til fots eller med sykkel. Byen er lagt opp til at man kan bevege seg rundt uten problemer, og det er stort sett kun motorveiene som ikke har gangfelt. København har også blitt kåret til en av verdens mest sykkelvennlige byer.

Kjører man bil her, kan det enkelte steder være vanskelig å finne fram. De indre delene av byen preges av noe dårlig byplanlegging, og er derfor ofte vanskelig å komme frem i med buss eller bil. Det er derfor flere ringveier som går rundt hele byen, som er de viktigste veiene hvis man ønsker å komme frem med bil. Parkering i byen er som regel gratis, og det er i tillegg mange hoteller som tilbyr gratis parkering for besøkende.

Ønsker man å reise kollektivt, har København et bredt tilbud av blant annet buss, båt, metro og tog. Byens metro er førerløs, og har flere ganger blitt kåret til «verdens beste metro». Ser du etter buss-, metro- eller togkart, kan du finne det her.

Hvordan komme seg til København

Det er flere måter å komme seg til København på. De fleste velger å enten kjøre bil hele veien, eller kombinere bil og ferge. I tillegg er det mange busselskaper som tilbyr ruter direkte til København, og mange velger også å fly.

Københavns lufthavn

Kastrup (CPH) er Københavns egen flyplass, og er i tillegg Nordens største. Flyplassen ligger bare åtte kilometer i fra sentrum, og har gode forbindelser med både tog- og busstrafikk. Flyr man fra Oslo tar det cirka 45 minutter, og mange norske flyselskaper flyr direkte til København.

Vi har flere hoteller i nærheten av Kastrup til rimelige priser.

København med barn

København er i motsetning til en del andre storbyer, et ypperlig sted å ta med seg barn. Reiser man hit med barn, er man nødt til å ta en tur innom Tivoli. Her finner man morsomme aktiviteter og god mat for både barn og voksne. Et annet sted som også er populært å ta med barn, er København Zoo, som er en av Europas eldste dyrehager. Her finner man blant annet isbjørner, giraffer, løver, og andre dyr som er vanlige å se i en dyrehage.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i København er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Severdigheter og attraksjoner

København har et rikt utvalg av severdigheter og attraksjoner som er verdt å få med seg når man besøker byen.

Et av byens mest besøkte turistmål er Nyhavn. Dette var i lang tid et av de mer skumle strøkene i byen, men har siden 80-tallet blitt renovert og er i dag tilholdssted for flere restauranter, kafeer og barer. Dette er et ypperlig sted å besøke, spesielt på sommeren, da man kan sitte på uterestaurantene og slappe av i solen. Ønsker du å bo i nærheten av Nyhavn, kan vi blant annet anbefale 71 Nyhavn Hotel.

En annen verdenskjent attraksjon i København, og en av Danmarks største attraksjoner, er statuen «Den lille havfrue». Denne statuen er laget i bronse, og baserer seg på havfruen fra H.C. Andersens eventyr.

Tivoli er en fornøyelsespark, som befinner seg i sentrum av København. Her finner man alt fra ulike berg-og-dalbaner til restauranter, konsertsaler og parker. Dette er et veldig populært turistmål, og er et av Nordens mest besøkte turistmål, med over tre millioner besøkende årlig. Sammen med København Zoo er Tivoli typiske attraksjoner som passer godt hvis man reiser med barn.

Andre severdigheter som også er verdt å få med seg, er blant annet Rundetårn, Frederiksborg slott, fristaden Christiania, Operaen og Strøget.

Her kan du se flere attraksjoner som kan være interessante å få med seg når man besøker København, og trenger du flere tips til hva du kan gjøre, kan vi anbefale denne guiden.

Anbefalinger og hotelltips

Leter du fortsatt etter hotell, kan vi anbefale denne artikkelen om noen kule hoteller i København. Dessuten kan det være lurt å sjekke ut våre anbefalte hoteller, for ekstra gode tilbud på bra og billige hoteller.

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell.