Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Hotell i Dubai


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Dubai

Comfort Inn Hotel

Comfort Inn Hotel

I Dubai (Deira), Dubai
2 km fra sentrum.
Priser fra 337 NOK
Landmark Grand Hotel

Landmark Grand Hotel

I Dubai (Deira), Dubai
2 km fra sentrum.
Priser fra 420 NOK
RainTree Hotel Dubai

RainTree Hotel Dubai

Near Deira City Centre, Dubai
4 km fra sentrum.
Priser fra 449 NOK
Landmark Baniyas

Landmark Baniyas

Nær Gull souk, Dubai
1 km fra sentrum.
Priser fra 473 NOK
Landmark Plaza Baniyas

Landmark Plaza Baniyas

Nær Gull souk, Dubai
1 km fra sentrum.
Priser fra 476 NOK
Sun and Sands Hotel

Sun and Sands Hotel

I Dubai (Deira), Dubai
3 km fra sentrum.
Priser fra 495 NOK
Jumeira Rotana

Jumeira Rotana

Nær Jumeirah moskeen, Dubai
5 km fra sentrum.
Priser fra 526 NOK
Tulip Creek Hotel Apartments

Tulip Creek Hotel Apartments

Nær Deira sentrum, Dubai
4 km fra sentrum.
Priser fra 526 NOK
Ramada Deira

Ramada Deira

Nær Reef kjøpesenter, Dubai
2 km fra sentrum.
Priser fra 557 NOK
Novotel World Trade Centre

Novotel World Trade Centre

Nær Dubai internasjonale konferanse- og utstillingssenter, Dubai
5 km fra sentrum.
Priser fra 766 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Dubai

Områder og bydeler nær Dubai

Reiseguide Dubai

Bo bra og billig på hotell i Dubai sentrum

Dubai er den største byen i De forente arabiske emirater, som totalt består av sju stater, kalt emirater. Landet har i løpet av de siste 40 – 50 årene skaffet seg enorme rikdommer som følge av olje- og gassutvinning, men Dubai er først og fremst en by som satser på finans, handel og turisme. Her kan man finne blant annet verdens eneste 7-stjerners hotell, verdens største kjøpesenter og et gigantisk innendørs skianlegg.

Det kan lønne seg å reise til Dubai på senhøsten og vinteren, da temperaturene er på sitt laveste, med mindre man trives når gjennomsnittstemperaturen ligger rundt 40 grader. Ellers er Dubai en feriedestinasjon som passer for de aller fleste, enten man liker shopping eller bare vil kose seg på stranda. Det kan også være verdt å nevne at Dubai er en muslimsk stat, noe som medfører at mange butikker og restauranter stenger, eller har andre åpningstider under ramadan. Det anbefales derfor å reise hit utenfor ramadan.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i Dubai. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss.

Shopping i Dubai

Dubai er kanskje en av verdens beste steder å reise hvis man er glad i shopping. Dubai Mall, som er byens og verdens største kjøpesenter, kan blant annet skilte med over 1200 butikker. I tillegg til over 50 kjøpesentre, finner man også mange små og store butikker spredt rundt over hele byen, som selger alt fra klær og tekstiler, til elektronikk og sjømat.

Er man på jakt etter markeder, eller souk som det heter på arabisk, har Dubai også mye å by på. En av byens aller største handelsvarer er gull, og er det gull man er ute etter, bør man definitivt ta turen til gull souk. Like ved finner man også krydder souk, hvor det selges alt tenkelig krydder, og for de som liker elektronikk, kan det også nevnes at man kan få tak i elektronikk til utrolig gode priser på markedet like ved Baniyas Square.

Vil du bo nærme mange av Dubais populære markeder, kan vi anbefale å finne et hotell i Deira-området.

Bo i Dubai sentrum

Dubai er en forholdsvis stor by, og sentrum ligger litt syd for bydelen Deira. Finner man seg et hotell i dette området, har man garantert kort vei til mye av byens shopping, berømte bygninger og strender. I dette området finner man blant annet verdens høyeste bygning – Burj Khalifa, det enorme kjøpesenteret Dubai Mall og Dubai World Trade Centre, som kanskje er en av byens mest kjente bygninger.

Vi har mange bra og billige hoteller i og rundt Dubai sentrum , blant annet vi anbefale Millennium Plaza Hotel, et rimelig femstjerners hotell, ikke langt fra sentrum.

Dubai for barn

Dubai er en by det er greit å ta med barna til. Her er man vant til store barnefamilier, og det er godt tilrettelagt for barn stort sett overalt. For eksempel kan man på de aller fleste restauranter få egne barnemenyer, og på kjøpesentre er det mange aktiviteter som barna kan holde på med. Dubai har dessuten en rekke flotte strender, som passer perfekt hvis man bare vil slappe av i solen, og ta seg en forfriskende dukkert. Byen har også flere attraksjoner som passer godt for barn, som blant annet Dubai Zoo, som er den eldste dyrehagen i midtøsten.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i Dubai er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Transport i Dubai

Dubai har et stort bussnettverk, i tillegg til metro med to linjer og båter. Hver dag reiser nesten én million mennesker med det offentlige transportnettverket, og det kan ofte bli overfylt i rushtiden. Hovedmålet med kollektivtilbudet er først og fremst å redusere biltrafikken inne i byen, og man kan spare mye tid på å bruke metroen for å komme seg fra den ene siden av byen til den andre. Vil man se store deler av byen på kort tid, kan metroen også være et godt alternativ. Store deler av linjene går nemlig på broer over bakken, som gjør at man får god utsikt utover byen.

Planlegger du å reise kollektivt i Dubai, kan det anbefales å bruke reiseplanleggeren for å finne ut hvilke linjer og transportmidler du må benytte deg av for å komme frem.

Hvordan komme seg til Dubai

Flyr man til Dubai, lander man på Dubai Internasjonale Lufthavn (DXB). Dette er den nest største flyplassen i De forente arabiske emirater, og er et viktig knutepunkt for flyruter mellom blant annet Europa og Asia. Flyplassen ligger bare noen kilometer unne bysentrum, og for å komme seg inn kan man enten ta taxi, eller gå på en av de mange flybussene, som kan ta deg med til stort sett alle hoteller i hele byen.

Vil du bo på hotell i nærheten av Dubai Internasjonale Lufthavn (DXB) , kan vi anbefale Al Bustan Rotana, som ligger like ved flyplassen, og samtidig sentralt plassert.

Attraksjoner i Dubai

Dubai er en by som har mange attraksjoner å by på. Her kan man finne alt fra gigantiske bygninger og kjøpesentre, til store fornøyelsesparker og noen av verdens mest eksklusive hoteller.

Det er ikke mye igjen av Dubai som kan minne om tiden før landet ble rik på olje, men i den eldste bygningen – Al Fahidi-fortet, finner man i dag Dubai Museum. Her kan man lære mer om landets og byens historie, i tillegg til å kunne se på utstillinger av gjenstander som blitt funnet under arkeologiske utgravninger. Fortet er også en flott attraksjon i seg selv.

Velger man for eksempel å bo på Ramada Dubai, har man kort vei til Dubai Museum, og mange andre av byens attraksjoner.

Bare et steinkast unna Dubai Musem finner man Gull Souk. Dette er et av verdens største gullmarkeder, og man regner med at det til enhver tid er stilt ut cirka 10 tonn gull i alle butikkvinduene. Er man god til å prute, er det mulig å gjøre noen veldig gode handler her, og skaffe seg gull til en billig penge. I det samme området finner man også kryddermarkedet og fiskemarkedet.

Ser du etter et hotell i nærheten av Dubais mest populære markeder, kan vi anbefale Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creek.

Skulle man savne vinter og kulde når man er her, er det ikke noe problem. Tar man turen til det store kjøpesenteret Mall of the Emirates, kan man nemlig besøke Ski Dubai, som er et av verdens største innendørs skianlegg. Her er det fem forskjellige løyper man kan velge mellom, hvorav den lengste var verdens første svarte løype som ble bygget innendørs. Her har man også muligheten til å møte og leke med pingviner, hvis man føler for det.

Er man i Dubai, kan man nesten ikke unngå å ta en tur til Dubai Mall, som er verdens største kjøpesenter. Dette er kanskje det nærmeste man kommer paradis for de som elsker å shoppe, men det er også mye å gjøre her for de som kanskje ikke er like shoppingfrelste. Kjøpesenteret kan blant annet skilte med et eget akvarium, en innendørs skøytebane og fornøyelsespark, og en rekke kinosaler, hvis man heller vil bruke tiden på noe annet enn å handle.

Rett ved siden av Dubai Mall finner man Burj Khalifa, som er verdens høyeste bygning. Dette gigantiske byggverket strekker seg 828 meter opp i været, og inneholder kinosaler, kontorer, et hotell og flere luksusleiligheter. Det er mulig å ta heisen opp til 124. etasje her, og se på utsikten utover byen, men det kan lønne seg å forhåndsbestille billetter da det ofte kan bli utsolgt.

Vil du bo på hotell i nærheten av Dubai Mall og Burcj Khalifa, kan vi blant annet anbefale Four Points By Sheraton Sheikh Zayed Road .

Strender og bading er også en viktig attraksjon i Dubai. Vi har flere bra og billige hoteller langs mange av de flotte strendene i Dubai, blant annet kan vi anbefale Hilton Dubai The Walk. Vil man bo eksklusivt, kan det anbefales å finne et hotell i området rundt Jumierah Beach , hvor man blant annet kan finne Burj Al Arab, som er verdens eneste hotell som hevder å være sjustjerners. (Skalaen går i virkeligheten fra 1-5) Like sør for Jumierah finner man også Dubai Marina, som er et flott sted å bo på hotell, hvis man vil ha kort vei til stranden.

Trenger du flere tips til ting du kan finne på i Dubai , kan vi anbefale denne guiden.

Anbefalinger og tips til hotell

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell.