Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i Nice sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Nice

Hôtel Saint Georges

Hôtel Saint Georges

Nær Nice Etoile kjøpesenter, Nice
1 km fra sentrum.
Priser fra 934 NOK
Hotel Le Lausanne

Hotel Le Lausanne

Nær Ortodoks katedral, Nice
1 km fra sentrum.
Priser fra 958 NOK
Hotel Durante

Hotel Durante

Nær Nice Etoile kjøpesenter, Nice
1 km fra sentrum.
Priser fra 1111 NOK
Gounod Hotel

Gounod Hotel

Nær Nice Etoile kjøpesenter, Nice
1 km fra sentrum.
Priser fra 1149 NOK
Hotel Apogia Nice

Hotel Apogia Nice

Nær Musee d'Art Moderne et d'Art Contemporain, Nice
1 km fra sentrum.
Priser fra 1219 NOK
Villa la Tour

Villa la Tour

Nær Nice teater, Nice
1 km fra sentrum.
Priser fra 1231 NOK
Hotel Boreal

Hotel Boreal

Nær Nice Etoile kjøpesenter, Nice
1 km fra sentrum.
Priser fra 1261 NOK
Hotel les Cigales

Hotel les Cigales

Nær Nice Etoile kjøpesenter, Nice
1 km fra sentrum.
Priser fra 1282 NOK
Grand Hotel Le Florence

Grand Hotel Le Florence

Nær Nice Etoile kjøpesenter, Nice
1 km fra sentrum.
Priser fra 1336 NOK
Hôtel Univers

Hôtel Univers

Nær Place Massena, Nice
Priser fra 1354 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Nice

Områder og bydeler nær Nice

Reiseguide Nice

Bo bra og billig på hotell i Nice sentrum

Jonik, Tipiac, Wikimeda Commons. Lisensiert under Creative Commons 3.0

Nice er en by sør i Frankrike, som ligger langs den franske rivieraen, ikke langt unna grensen til Italia. Det er den femte største byen i Frankrike, og blir ofte fremstilt som en glamorøs og eksklusiv by, men sannheten er at den har mye å by på selv om man ikke nødvendigvis skal bo på de dyre luksushotellene. Turisme er byens største næring, og det er over 4 millioner som besøker byen hvert år.

Nice har mer enn 300 dager med sol i året, og er en by med typisk middelhavsklima. Den beste tiden å besøke byen på er om sommeren, da man virkelig kan nyte strendene som finnes her, og temperaturene er på sitt varmeste. Er man ikke interessert i å late seg på stranden, eller bare vil oppleve mer av det Nice har å by på, er mulighetene mange. Dette er en by med mye historie, og det er mange museer, mye spennende arkitektur og gode muligheter for å shoppe her. Nice har også et aktivt uteliv, og er en by som passer for de fleste.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i Nice. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss.

Shopping i Nice

Nice har et stort utvalg når det kommer til shopping, og de fleste butikkene finner du i, og rundt sentrum. Her er selvfølgelig mange av de kjente kjedebutikkene, i tillegg til flere franske varehus og designerbutikker - garantert noe for enhver smak. I gamlebyen finner man også flere store markeder, hvor man kan handle alt fra suvenirer og antikviteter til frukt og fersk sjømat.

Langs Avenue Jean Médecin, som er hovedgaten i Nice, finner man mange av byens restauranter og butikker. Vil man ha kort vei til et av byens beste shoppingstrøk, bør man definitivt velge et hotell i nærheten av denne gaten. Blant annet kan vi anbefale Hotel Beau Rivage, hvor man også bor i gangavstand til gamlebyen.

Bo i Nice sentrum

Nice er en relativt liten by, med en kompakt bykjerne, noe som gjør at det er enkelt å komme seg rundt til fots. Velger man dermed å bo på et hotell i sentrum, har man gode muligheter til å utforske alt Nice har å by på, og man har kort vei til det meste.

Bysentrum regnes for å være i området rundt gamlebyen, eller La Vieille Ville som det egentlig heter. I tillegg til å være en attraksjon i seg selv, finner man her også mange andre severdigheter og attraksjoner, som for eksempel blomstermarkedet Cours Saleya og Le Chateau, hvor man kan få en fantastisk utsikt utover byen.

Leter du etter hotell i nærheten av gamlebyen i Nice, kan vi blant annet anbefale Hotel Beau Rivage.

Nice for barn

Nice har ikke mange attraksjoner som er spesielt rettet mot barn, men det betyr allikevel ikke at det ikke er mulig å finne ting å gjøre når man reiser med familie. Strendene i Nice består stort sett av rullesteiner og kan ofte bli fort dype, men tar man turen litt utenfor Nice, til for eksempel Antibes som kun ligger 30 kilometer unna, finner man flotte og barnevennlige strender. Her kan man også besøke attraksjoner som passer godt for barn, som for eksempel badelandet Aquasplash eller akvariet Marineland.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i Nice er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Transport i Nice

Nice er ikke en spesielt stor by, men det er mange muligheter hvis man vil reise offentlig. Buss- og trikkenettet forbinder stort sett hele byen, og det er relativt nytt og moderne. En annen måte som kan være fin å oppleve byen på, er med sykkel. Det er over 175 selvbetjente sykkel-«stasjoner» i Nice, hvor man kan leie bysykler med telefonen. Dette er ofte veldig populært blant turister, da det er en flott måte å oppleve byen på.

Hvordan komme seg til Nice

Flyr man til Nice, lander man på Nice Côte d'Azur Internasjonale Flyplass (NCE), som ligger cirka 7 kilometer unna sentrum. Herifra kan man enkelt ta seg inn til byen med shuttle- eller rutebuss, som er det billigste alternativet, eller taxi, som er en del dyrere. Flere norske flyselskaper tilbyr direkteflyvninger hit.

Vil du bo på hotell i nærheten av Nice Côte d'Azur Internasjonale Flyplass (NCE) , bør du sjekke ut noen av våre gode hotelltilbud.

Attraksjoner i Nice

Nice er først og fremst en kulturby, og hele byen kan nærmest betraktes som en attraksjon i seg selv. Denne byen er full av historiske bygninger, kjente museer og flotte parker, som sammen med den flotte beliggenheten ved Middelhavet gjør at det stort sett er noe her for enhver smak.

Gamlebyen i Nice er en selvfølge å besøke når man er her. Her kan man utforske de trange brosteinsgatene, og besøke små og sjarmerende butikker og restauranter. Like ved gamlebyen finner man Le Chateau, eller slottshøyden, som i dag er en flott park hvor man kan nyte utsikten utover byen. I gamlebyen finner man også St Réparate-katedralen, som er en storslått kirke fra midten av 1600-tallet, like ved Place Rosetti, som er en av byens mest travle torg.

Vi har flere bra og billige hoteller i gamlebyen i Nice, hvis du vil ha kort vei til noe av det beste Nice har å by på.

Nice er også kjent for sine mange museer, og er man interessert i kunst, bør man ta turen til for eksempel Musee Matisse. Dette museet har i dag den største samlingen av kunst produsert av den franske maleren Henri Matisse.

En tur på Promenade Des Anglais er også uunngåelig når man er i Nice. Dette er en berømt promenadegate, som strekker seg over 5 kilometer fra den ene enden til den andre. Her går man langs det asurblå Middelhavsvannet, og langs gaten finner man mange hoteller og restauranter. Et av de mest kjente hotellene langs denne gaten, er luksushotellet Hotel Le Negresco, men vil man bo på rimeligere hoteller langs Primenade Des Anglais har vi flere gode hotelltilbud.

Reiser man litt utenfor turistsesongen, i februar, kan man også få med seg det tradisjonsrike karnevalet som arrangeres her hvert år. Dette karnevalet går over to uker, og avsluttes med et fargerikt fyrverkeri, og er definitivt verdt å få med seg hvis man reiser hit på denne tiden.

Trenger du flere tips til hva du kan se og gjøre i Nice, kan vi anbefale denne artikkelen.

Anbefalinger og tips til hotell

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Leter du etter hotell med spesielle krav? Vil du for eksempel bo på et hotell med svømmebasseng, spa eller balkong, kan vi blant annet anbefale Boscolo Exedra Nice.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell.