Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Hotell i Paris sentrum - Bo bra og billig


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Paris

Hotel Prince Monceau

Hotel Prince Monceau

Nær Parc Monceau, Paris
3 km fra sentrum.
Priser fra 607 NOK
Hotel Agenor

Hotel Agenor

Nær Cartier-stiftelsen for moderne kunst, Paris
3 km fra sentrum.
Priser fra 644 NOK
Hôtel Istria Paris

Hôtel Istria Paris

Nær Cartier-stiftelsen for moderne kunst, Paris
3 km fra sentrum.
Priser fra 738 NOK
Hôtel Val Girard

Hôtel Val Girard

I Paris (15. arrondissement), Paris
4 km fra sentrum.
Priser fra 773 NOK
Hôtel de l'Exposition Tour Eiffel

Hôtel de l'Exposition Tour Eiffel

I Paris (15. arrondissement), Paris
4 km fra sentrum.
Priser fra 791 NOK
Hôtel Mondial

Hôtel Mondial

Nær Galeries Lafayette, Paris
1 km fra sentrum.
Priser fra 967 NOK
Les Fontaines du Luxembourg

Les Fontaines du Luxembourg

Nær Notre Dame katedral, Paris
2 km fra sentrum.
Priser fra 981 NOK
Hotel Marceau Champs Elysees

Hotel Marceau Champs Elysees

Nær Triumfbuen, Paris
3 km fra sentrum.
Priser fra 1074 NOK
Hotel Le Compostelle

Hotel Le Compostelle

Nær Notre Dame katedral, Paris
1 km fra sentrum.
Priser fra 1111 NOK
Le Regent

Le Regent

Nær Notre Dame katedral, Paris
1 km fra sentrum.
Priser fra 1252 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Paris

Områder og bydeler nær Paris

Reiseguide Paris

Bo bra og billig på hotell i Paris sentrum

Paris er hovedstaden i Frankrike, og en av Europas aller største byer med totalt over 12 millioner innbyggere. Byen kryr av intime og sjarmerende hoteller og restauranter, og det er ikke uten grunn at den ofte blir omtalt som romantikkens hovedstad. Paris er et perfekt reisemål for de som ønsker seg en romantisk storbyferie, eller for de som bare har lyst til å oppleve vakre Paris, og alt det denne spennende byen har å by på.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i Paris. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss. Ta en titt på våre anbefalte hoteller nedenfor, hvis du vil ha tips til steder å bo.

Shopping i Paris

Paris har et stort utvalg av butikker og kjøpesentre, som burde passe for enhver smak, og enhver lommebok. Her kan man finne alt fra små og koselige designerforretninger til kjente og eksklusive merkevarebutikker. En av de viktigste handlegatene i Paris, er Champs-Élysées. Denne gaten er over 3 kilometer lang, og er tilholdssted for en rekke kjente butikker, i tillegg til mange kafeer, kinoer og teatre.

Vil du lese mer om shopping i Paris? Denne siden gir deg flere gode tips til shopping i Paris.

Er du på jakt etter hotell i nærheten av Champs-Élysées, bør du sjekke ut noen av våre gode hotelltilbud.

Bo i Paris sentrum

Paris er delt opp i 20 områder, eller arrondissementer, hvor område 1 til 8 regnes for å være sentrum av byen. Her finner man de fleste attraksjonene Paris har å by på, og velger man et hotell med sentral beliggenhet, har man et godt utgangspunkt for å oppleve det Paris har å by på.

Paris er dessuten en by som bør nytes til fots, og bor man sentralt, har man gode muligheter til å gå rundt til de forskjellige attraksjonene, da de fleste befinner seg innenfor gangavstand i sentrum.

Ser du etter hotell med god beliggenhet i Paris sentrum, kan vi blant annet anbefale Timhotel Berthier Paris 17 og Hotel Taylor.

Paris med barn

Paris er en by som passer godt for både store og små. Selv om det er en stor by med masse mennesker og mye trafikk, er Paris en by hvor det passer ypperlig å gå rundt å se på folkelivet. Reiser man hit med barn er også et besøk i Disneyland nesten obligatorisk, og ikke minst er en tur innom Eiffeltårnet noe som garantert slår godt an.

Ser du etter hotell i nærheten av Disneyland har vi en rekke gode tilbud og rimelige priser på familiehoteller.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i Paris er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Transport

Paris er en by man burde oppleve til fots, men har man behov for å reise lengre enn man klarer å gå, har byen et godt utbygd kollektivsystem. Det er undergrunnsbanen (Métro) og lokaltogene (RER) som danner selve hovedpulsårene i systemet, i tillegg til et velfungerende bussnettverk.

Planlegger du å reise kollektivt i Paris, kan vi anbefale å bruke reiseplanleggeren.

Hvordan komme seg til Paris

Paris har tre flyplasser; Charles de Gaulle (CDG), Beauvais-Tillé (BVA) og Orly (ORY), som tidligere var Frankrikes hovedflyplass. Charles de Gaulle er i dag en av Frankrikes viktigste internasjonale flyplasser, og har gode forbindelser til Paris med blant annet tog og buss. Orly og Beauvais er en litt mindre flyplasser, og Beauvais ligger et stykke lenger unna sentrum. Disse flyplassene er ofte en vanlig destinasjon for lavprisselskaper, og har dermed også veldig gode forbindelser med Paris sentrum med spesielt buss.

et er også mulig å ta taxi fra alle flyplassene og inn til sentrum, men dette er ofte en del dyrere enn å reise kollektivt.

Severdigheter og attraksjoner

Paris har veldig mange attraksjoner og severdigheter å by på. Det kan derfor være lurt å sette seg inn i hvilke man har lyst til å besøke på forhånd, fordi man får neppe tid til å få med seg alt, og det er lurt å prioritere det man har mest lyst til.

Reiser man med barn, er et besøk i Disneyland nesten obligatorisk. Disneyland Resort Paris består av to parker, Disneyland Park og Walt Disney Studios, og man trenger nesten flere dager bare i disse parkene for å få med seg alt.

Vi har gode tilbud og rimelige priser på hoteller i nærheten av Disneyland, blant annet kan vi anbefale Dream Castle Hotel.

Et besøk i Paris er sjeldent komplett uten en tur innom Eiffeltårnet, som kanskje er et av verdens mest kjente byggverk, og et av de mest populære turistmålene i Paris og Frankrike. I tillegg til å være en populær attraksjon, er dette også en restaurant, og en middag her kan være perfekt hvis man har lyst til å se Paris fra sin beste side.

Ikke langt unna Eiffeltårnet, ligger Champs-Élysées og Triumfbuen. Champs-Élysées er kjent for å være en lang gate, med mange butikker, kinoer og kafeer. Er man sykkelinteressert kan man også få med seg innkomsten til siste etappe i Tour de France her. Triumfbuen er et ikonisk monument som står plassert i den ene enden av Champs-Élysées. Triumfbuen er åpen for turister, og det er mulig å gå inn i den.

Ikke langt fra Champs-Élysées, finner man Louvre og Latinerkvarteret. Louvre er et av verdens største, og mest besøkte kunstmuseer. Her kan man finne 35 000 skulpturer, malerier og annen kunst fra de fleste, store epokene opp igjennom kunsthistorien. Blant de mest kjente kunstverkene de stiller ut, er Leonardo da Vincis «Mona Lisa».

Paris er også kjent for å ha flere historiske og storslåtte bygninger som Notre-Dame, Versailles og Bastillen, som også er verdt å ta turen innom.

Anbefalinger og hotelltips

Ser du etter hotell, men ikke klarer å bestemme deg? Vi kan blant annet anbefale Hotel Chambiges Elysées, sjekk også ut våre andre anbefalte hoteller nedenfor, hvis du er interessert i flere gode hotelltips. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell.

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.