Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Hotell Reykjavík - Bo bra og billig i sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Reykjavík

Stay Apartments Einholt

Stay Apartments Einholt

Nær Hallgrímskirkja, Reykjavík
2 km fra sentrum.
Priser fra 1470 NOK
Stay Apartments Grettisgata

Stay Apartments Grettisgata

Nær Hallgrímskirkja, Reykjavík
1 km fra sentrum.
Priser fra 1559 NOK
Reykjavik Lights by Keahotels

Reykjavik Lights by Keahotels

I Reykjavík (Laugardalur), Reykjavík
3 km fra sentrum.
Priser fra 1807 NOK
CenterHotel Skjaldbreid

CenterHotel Skjaldbreid

Nær Hallgrímskirkja, Reykjavík
1 km fra sentrum.
Priser fra 2170 NOK
Icelandair Hotel Reykjavik Natura

Icelandair Hotel Reykjavik Natura

Nær Perlan, Reykjavík
2 km fra sentrum.
Priser fra 2177 NOK
CenterHotel Arnarhvoll

CenterHotel Arnarhvoll

Nær Hallgrímskirkja, Reykjavík
1 km fra sentrum.
Priser fra 2247 NOK
CenterHotel Klopp

CenterHotel Klopp

Nær Hallgrímskirkja, Reykjavík
1 km fra sentrum.
Priser fra 2366 NOK
Fosshotel Baron

Fosshotel Baron

Nær Hallgrímskirkja, Reykjavík
1 km fra sentrum.
Priser fra 2455 NOK
Hotel Leifur Eiriksson

Hotel Leifur Eiriksson

Nær Hallgrímskirkja, Reykjavík
1 km fra sentrum.
Priser fra 2468 NOK
Guesthouse Sunna

Guesthouse Sunna

Nær Hallgrímskirkja, Reykjavík
1 km fra sentrum.
Priser fra 2729 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Reykjavík

Områder og bydeler nær Reykjavík

Reiseguide Reykjavík

Bo bra og billig på hotell i Reykjavík sentrum

Andreas Tille, Wikimeda Commons. Lisensiert under Creative Commons 3.0

Reykjavik er hovedstaden og den største byen på Island. Dette er verdens nordligste hovedstad, og over 60% av Islands totale befolkning bor her. Byen har blitt et av Europas mest trendy reisemål, og er blant annet kjent for sitt forrykende uteliv.

Reiser man til Reykjavik får man både muligheten til å oppleve det urbane Island, samtidig som man også får sett mye av den Islandske naturen. Denne byen er perfekt å reise til hvis man skal på en weekendtur, men det kan være lurt å reise hit i sommermånedene, da det ofte blåser og regner veldig i vintermånedene, og dessuten er det veldig lite dagslys her om vinteren.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i Reykjavik. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss.

Shopping i Reykjavik

Island er relativt dyrt, sammenliknet med Norge. De fleste varer blir importert, og blir derfor ofte prissatt omtrent like høyt som hjemme. Lokalproduserte varer derimot, som ullvarer og hudpleieprodukter kan fås til rimeligere priser, og er perfekt å ta med hjem som gaver eller suvenirer.

Vil du bo med kort vei til mye av byens shopping, kan vi blant annet anbefale Hotell Hilton Nordica, hvor man bor nær ved Kringlan, et av byens største kjøpesentre.

Bo i Reykjavik sentrum

Selv om Reykjavik er den største byen på Island, er det en forholdsvis liten by. Nesten uansett hvor i byen man velger å bo, er man garantert å være nære sentrum, og dermed også mange av byens butikker, restauranter og barer.

Ser du etter hotell med god beliggenhet i Reykjavik sentrum, kan vi blant annet anbefale Icelandair Hotel Reykjavik Marina og Icelandair Hotel Reykjavik Natura.

Reise til Reykjavik med barn

Selv om Reykjavik ikke har spesielt mange attraksjoner som er spesielt rettet mot barn, er det allikevel nok å finne på for både små og store. En av attraksjonene som passer godt for barn, er Reykjavik Zoo & Familiepark. I motsetning til de fleste andre dyrehager som viser løver og tigre, kan man her se dyr som er typiske for Island, som blant annet rev, reinsdyr og hester. Like ved dyrehagen ligger også familieparken, hvor man finner lekeplasser og ulike attraksjoner, som er midt i blinken hvis barna vil få ut litt energi. Hvis man vil oppleve Islands vakre natur, er en tur til den blå lagune eller geysirene også noe som garantert er populært blant hele familien.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i Reykjavik er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Transport

Siden Reykjavik er landets største by, med over to tredjedeler av landets befolkning, er kollektivtilbudet her godt utviklet. Byen har ingen tog-, undergrunn- eller trikkelinjer, men bussnettet er derimot veldig bra. På bussterminalen kan man kjøpe ulike typer billetter, og det kan være lurt å vite på forhånd hvor mye man kommer til å benytte seg av busstilbudet, da man ofte kan spare en del penger på å kjøpe akkurat den billetten man trenger.

Et annet godt alternativ for å komme seg rundt på Island er leiebil. De færreste ønsker å oppholde seg i byen hele tiden, og leiebil er perfekt hvis man vil reise rundt på egenhånd og oppleve den vakre, Islandske naturen. Dessuten er leiebil en perfekt måte å komme seg rundt til de ulike severdighetene på, og man får tid til å nyte ting i sitt eget tempo.

Hvordan komme seg til Reykjavik?

Når man flyr til Island, lander man sannsynligvis på Keflavik internasjonale flyplass (KEF) . Dette er den største flyplassen på Island, og ligger cirka 50 kilometer unna Reykjavik. Fra flyplassen kan man enten ta flybussen eller taxi for å komme seg inn til byen, eller man kan leie bil.

Severdigheter og attraksjoner

Reykjavik har en rekke attraksjoner og severdigheter å by på, og man kan stort sett velge og vrake hva man har lyst til.

De fleste vil sannsynligvis ha glede av å besøke det Islandske Nasjonalmuseet. Her kan man lære mer om Islands historie, og hvordan vikingene levde der for tusen år siden. Island er også kjent for sine sagaer, og tar man turen til Sagamuseet, kan man lære mer om historien til den islandske sagaverdenen og hvordan islendingenes liv har vært gjennom historien. Sagamuseet er en del av Perlan, en av Reykjaviks mest karakteristiske bygninger, og her finner man i tillegg en restaurant, et turistsenter og et varmtvannsreservoar.

Ser du etter hotell i nærheten av Perlan, kan vi anbefale Icelandair Hotel Reykjavik Natura.

Vil man oppleve Reykjaviks historie, bør man ta turen til Árbæjarsafn. Dette er et friluftsmuseum, som viser hvordan leveforholdene har vært i byen gjennom historien.

En av Reykjaviks mest populære attraksjoner, er Hallgrimskirkja. Denne kirken ble påbegynt i 1945, men ikke fullført før i 1986, og er lett gjenkjennelig på grunn av sin noe spesielle arkitektur. Det spesielle tårnet som strekker seg 74 meter over bakken, er åpent for turister, og man kan ta heisen opp til toppen for å få en fantastisk utsikt utover byen.

Er du på jakt etter hotell i nærheten av Hallgrimskirkja, kan vi anbefale Hotel Leifur Eiriksson, hvor kirken er nærmeste nabo.

Mange drar til Island for å oppleve den vakre naturen, og er det typisk islandsk natur man vil se, bør man besøke den blå lagune og Thingvellir. Den blå lagune ligger et lite stykke unna Keflavik flyplass, og er Islands mest besøkte turistattraksjon. Her kan man bade året rundt i det knallblåe og naturlige oppvarmede vannet, og slappe av selv om minusgradene biter i fjeset. Besøker man Thingvellir, får man ikke bare oppleve den vakre, islandske naturen, men også et historisk sted i islandsk historie. Det var nemlig her det første landstinget på Island skal ha blitt holdt rundt år 930.

Er man interessert i kunst, bør man ta turen til havnen i Reykjavik. Her finner man statuen Sólfar, som er et av Islands mest karakteristiske landemerker. Vil man se landets største kunstsamling, kan man besøke Islands Nasjonalgalleri. Her stilles det ut verker av lovende islandske kunstnere, sammen med kjente kunstnere som Picasso og Munch.

Vil du ha flere tips til hva du kan finne på i Reykjavik, kan vi anbefale denne siden.

Anbefalinger og hotelltips

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell.