Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i Milano sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Milano

Residence Lepontina

Residence Lepontina

I Milano (Porta Garibaldi), Milano
2 km fra sentrum.
Priser fra 445 NOK
Hotel-Motel Autosole 2

Hotel-Motel Autosole 2

I Milano (Ripamonti Corvetto), Milano
4 km fra sentrum.
Priser fra 542 NOK
Hotel Adler

Hotel Adler

I Milano (Città Studi), Milano
3 km fra sentrum.
Priser fra 612 NOK
Hotel Des Etrangers

Hotel Des Etrangers

I Milano (Navigli), Milano
3 km fra sentrum.
Priser fra 635 NOK
Hotel Buenos Aires

Hotel Buenos Aires

Nær Corso Como, Milano
2 km fra sentrum.
Priser fra 645 NOK
Atahotel Linea Uno

Atahotel Linea Uno

I Milano (Viale Monza), Milano
4 km fra sentrum.
Priser fra 715 NOK
Hotel Mennini

Hotel Mennini

Nær Corso Como, Milano
2 km fra sentrum.
Priser fra 740 NOK
UNA Hotel Scandinavia

UNA Hotel Scandinavia

Nær Teatro Out Off, Milano
2 km fra sentrum.
Priser fra 762 NOK
Auriga Hotel

Auriga Hotel

Nær Corso Como, Milano
2 km fra sentrum.
Priser fra 916 NOK
Studio Inn Centrale

Studio Inn Centrale

Nær Corso Como, Milano
3 km fra sentrum.
Priser fra 946 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Milano

Områder og bydeler nær Milano

Reiseguide Milano

Bo bra og billig på hotell i Milano sentrum

Van Loon, Wikimeda Commons. Lisensiert under Creative Commons 3.0

Milano er den nest største byen i Italia, og er i tillegg hovedstaden i Lombardia-regionen og i provinsen Milano. Byen er kjent for å være et sentrum for mote, design og finans, og er en av Italias mest trendy og moderne storbyer.

Selv om mange forbinder Milano med shopping og mote, har denne byen også mye annet å skilte med når det kommer til blant annet severdigheter. Her finner man blant annet kjente bygninger som La Scala, et av verdens mest berømte operahus, og Duomo di Milano, som er en av verdens aller største kirker.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i Milano. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, spa-, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss.

Shopping og uteliv i Milano

Milano er et mekka for shopping. Enten man er på jakt etter eksklusive designerplagg, kjente kjedebutikker, eller store shoppingsentre, er dette stedet man bør ta turen. I Quadrilatero della moda, eller «motedistriktet», finner man de fleste eksklusive butikkene. Her ligger blant annet butikkene til Gucci, Versace og Prada. Vil man besøke rimeligere butikker, bør man se i området rundt Corso Vittorio Emanuale eller Via Torino, hvor man finner en rekke kjente kjedebutikker.

I tillegg til de vanlige butikkene, kan man også besøkte flere markeder og lagerutsalg i Milano, hvor man kan finne håndlagde varer, og varer til sterkt reduserte priser. Vil du lese mer om hva Milano har å tilby av shopping, kan vi anbefale denne artikkelen.

Milano har også et pulserende uteliv, og man kan velge mellom å gå på de dyre og eksklusive barene, eller å gå på de mer folkelige, alt etter hva man føler for. De mer folkelige barene finner man stort sett i området rundt Brera og Navigli, og her kan man også ofte få kjøpt mat til svært lave priser når man samtidig kjøper drikke.

Ser du etter hotell med kort vei til Milanos uteliv, kan vi anbefale så se på hoteller i området rundt Navigli.

Bo i Milano sentrum

Milano er en relativt stor by, men de fleste attraksjonene og det som er interessant å besøke, ligger forholdsvis tett samlet i og rundt sentrum. Velger man dermed et hotell med god beliggenhet i Milano sentrum, er man garantert å ha kort vei til de fleste attraksjoner, og man får god tid til å nye turen.

Vi har flere hoteller som ligger sentralt i Milano, vi kan blant annet anbefale å sjekke ut hotellene i området rundt Duomo hvis man vil bo så og si midt i sentrum.

Reise til Milano med barn

Milano er kanskje ikke den første byen man tenker på når man skal ta med seg barn på ferie, men det kan absolutt være et spennende sted å besøke både for store og små. Italienerne er som kjent flinke med barn, og på de fleste restauranter og butikker har de god tålmodighet med barn, og er flinke til å tilrettelegge godt for barn.

Byen har også flere attraksjoner og severdigheter som egner seg godt hvis man reiser med barn. Blant annet kan det anbefales å ta en tur på et av byens museer, som Museo Civico di Storia Natural (Naturhistorisk museum), hvor det blant annet stilles ut dinosaurskjeletter og en rekke forskjellige dyr. Hvis man trenger å slappe av, kan man ta en tur i en av byens parker, som for eksempel Luna Park Idroscalo, hvor man også finner en fornøyelsespark.

For litt eldre barn, kan det også være interessant å besøke det store fotballstadionet, San Siro, hvor de verdenskjente klubbene Inter og AC Milan spiller sine kamper.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i Milano er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Transport

De fleste attraksjonene i Milano er forholdsvis samlet, og den enkleste måten å komme seg rundt på, er til fots. Trenger man allikevel å reise over lengre distanser, kan det lønne seg å reise kollektivt.

Milano har et forholdsvis bra T-banenett, og er spesielt å anbefale hvis man skal reise i rushtiden, da rushtiden i Milano kan være ganske ekstrem. I tillegg kan også buss eller trikk være et godt alternativ hvis man ikke vil reise med T-banen.

Hvordan komme seg til Milano

Den enkleste måten å komme seg til Milano på, er å fly til enten Linate (LIN), Orio al Serio (BGY) eller Malpensa (MXP), som er de tre flyplassene som utgjør Milano sitt flyplassnettverk. Malpensa er en av to internasjonale hovedflyplasser i Italia, og er sammen med Orio al Serio de vanligste flyplassene for lavprisselskaper. Linate og Malpensa ligger forholdsvis nærme Milano, og har gode forbindelser med blant annet flytog, slik at man raskt kommer seg inn til sentrym. Orio al Serio ligger cirka 50 kilometer utenfor Milano, og herifra kan man ta flybuss i fra flyplassen, og inn til sentralstasjonen i Milano.

Ser du etter hotell i nærheten av Linate (LIN) eller hotell i nærheten av Malpensa (MXP), bør du sjekke ut våre anbefalte hoteller i disse områdene.

Severdigheter og attraksjoner

Milano er en by som er full av spennende severdigheter og attraksjoner, og det kan nesten være vanskelig å velge ut hva man skal besøke. Det kan være lurt å planlegge godt på forhånd hvilke attraksjoner man vil besøke, slik at man får mest mulig tid til å oppleve det man vil.

En av Milanos mest populære turistattraksjoner, er Duomo di Milano. Dette er en stor katedral, som ligger midt i sentrum av byen. Arbeidet med å bygge denne katedralen startet på slutten av 1300-tallet, og byggingen tok nesten 600 år å fullføre. Bygningen er et praktfullt eksempel på gotisk arkitektur, og er en av attraksjonene man nesten er nødt til å se når man er her.

Sentralbanestasjonen i Milano er også en veldig populær turistattraksjon. I tillegg til å være den nest største togbanestasjonen i Italia, er den spennende arkitekturen, med blandinger av flere forskjellige stilarter og teknikker, noe av det som gjør dette til en severdighet.

Ser du etter hotell i nærheten av sentralbanestasjonen, kan du ta en titt på noen av våre gode hotelltilbud.

En annen kjent bygning i Milano sentrum, er Galleria Vittorio Emanuele II. Dette er et av verdens eldste kjøpesentre, og her kan man i dag finne mange av byens kjente butikker og restauranter. I tillegg til å være et av byens beste kjøpesentre, er dette også et praktfullt byggverk, noe som gjør den til en attraksjon i seg selv. Galleria Vittorio knytter også sammen Duomo di Milano på den ene siden, og La Scala på den andre.

La Scala er et av verdens mest berømte operahus, og ble åpnet i 1778. Dette er en av Milanos mest kjente bygninger, og har vært en mal for mange operahus som har blitt bygget i nyere tid. Inne i operaen kan man også finne et museum, hvor man kan lære mer om bygningens historie, og se på forskjellige utstillinger av ulike kunstverk som tar for seg La Scala.

Vil man oppleve en bygning som virkelig er en del av historien, bør man besøke Santa Maria delle Grazie. Dette er en kirke og et kloster som står på UNESCOs verdensarvliste, og er kjent for å være stedet hvor Leonardo da Vinci har malt «Nattverden». Dette maleriet er malt på veggen i klosterets refektorium, og det er mulig å besøke bygningen og se maleriet. Skal man hit, må man bestille billett på forhånd, slik at man vet at man kommer inn.

Vil du se flere tips til attraksjoner og severdigheter man bør få med seg i Milano, bør du ta en titt på denne siden.

Anbefalinger og tips

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Ser du etter hotell med svømmebasseng, spa eller andre fasiliteter, men ikke finner noe du liker? Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell.