Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell nær Tokyo


Kart over Tokyo

Områder og bydeler nær Tokyo

Reiseguide Tokyo

Bo bra og billig på hotell i Tokyo sentrum

Wikimeda Commons. Lisensiert under Creative Commons 3.0

Hvem drømmer vel ikke om å dra til Tokyo for å få se denne utrolige byen med sine egne øyne? Her kan man slurpe nudler med travle forretningsmenn, spise sushi av verdens beste kvalitet, gå seg vill i folkemengder, neonlys og skyskrapere og shoppe. Denne hypermoderne byen er en pionere innen teknologi og her kommer og går trender fortere enn noen klarer å få med seg. Det fasinerende er at byen har også en annen side; den tradisjonelle med kimonokledde kvinner, bonsaitrær og fargerike festivaler. Kontrasten mellom gammelt og nytt er fasinerende.

Tokyo kan oppleves året rundt og man går ikke tom for opplevelser uansett hvilken årstid man kommer på. Man bør imidlertid være litt oppmerksom på varmen og den høye luftfuktigheten i juni-august. Vær også oppmerksom på at det kan være vanskelig å finne overnatting omkring nyttår, den gylne uken og i sommersesongen.

Vi i Cityhotels.no har alltid gode priser på billig og bra hotell i sentrum av Tokyo. Vi har alt fra pensjonat, boutiquehotell, luksushotell til vanlig hotell, både i sentrum, utenfor sentrum og nær flyplassen Narita. Vårt mål er at du skal få en god opplevelse av Tokyo, og derfor kan vi alltid tilby billig overnatting i Tokyo. Om man reiser med familie har vi også hoteller med barnevennlige hotellrom.

Tokyo er kjent for et pulserende og kult uteliv, og for gourmander er det vanskeligste bare å velge ut hvilke av alle de spennende restaurantene man har mulighet til å besøke. Byen kan virke kaotisk med folkemengden, neonlysene og alt det andre man må få med seg, men den er også et bemerkelsesverdig harmonisk og er et trygt reisemål der alt følger rutetidene. Enten du skal på shoppingtur, romantisk weekend, messe, firmatur, spa, gruppereise, konferanse eller se sumobryting så har vi alltid billig og bra hotell til deg i Tokyo sentrum.

Reise til Tokyo

Fra Flyplassen Narita går flytoget Narita Express inn til Tokyo Station. Turen tar omtrent en time. Det er også lett å få tak i en drosje.