Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i Nairobi sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Nairobi

Kahama Hotel

Kahama Hotel

Nær Tom Mboya Statue, Nairobi
1 km fra sentrum.
Priser fra 512 NOK
Paris Hotel

Paris Hotel

Nær National Archives, Nairobi
1 km fra sentrum.
Priser fra 626 NOK
Hadassah Hotel

Hadassah Hotel

Nær Nairobi sykehus, Nairobi
2 km fra sentrum.
Priser fra 682 NOK
Capital Inn and Suites

Capital Inn and Suites

Near Jeevanjee Gardens, Nairobi
Priser fra 683 NOK
The Kenya Comfort Hotel Suites

The Kenya Comfort Hotel Suites

Nær Jeevanjee-hagene, Nairobi
1 km fra sentrum.
Priser fra 1363 NOK
Crowne Plaza Hotel Nairobi

Crowne Plaza Hotel Nairobi

I Nairobi (Nairobi Upper Hill), Nairobi
2 km fra sentrum.
Priser fra 2183 NOK
Nairobi Serena Hotel

Nairobi Serena Hotel

Nær City Market, Nairobi
Priser fra 2264 NOK
Sankara Nairobi

Sankara Nairobi

I Nairobi (Westlands), Nairobi
3 km fra sentrum.
Priser fra 2283 NOK
InterContinental Nairobi

InterContinental Nairobi

Nær City Market, Nairobi
Priser fra 2376 NOK
Hilton Nairobi

Hilton Nairobi

Nær National Archives, Nairobi
1 km fra sentrum.
Priser fra 2696 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Nairobi

Nairobi, byen som aldri sover!

Nai robi er hovedstaden i Kenya. Byen ble grunnlagt som et jernbanedepot i 1899, men vokste raskt til en av kontinentets viktigste metropoler.

Temperaturene ligger stort sett alltid mellom 20 og 30 grader, og Nairobi er en av de få malaria-frie sonene i regionen.

Nairobi er den eneste byen i verden med en nasjonalpark innenfor bygrensen - ideelt for en dagstur. Klassiske attraksjoner som giraff-senteret, Elephant Orphanage, Karen Blixen-gården, og den storslagne utsikten fra Ngong Hills, hører med på sjekklisten når du er i Nairobi.

Nairobi er den største byen i Øst-Afrika, og den 5. største i Afrika. Her finner du den mest moderne infrastrukturen på kontinentet, og over 1000 hoteller å velge mellom.

Nairobi er kjent for det beste utvalget av restauranter i Afrika sør for sahara, og omtales ofte som kontinentets foodie-hovedstad. CNN, New York Times og Vogue, m.fl, er blant tidsskriftene som har latt seg imponere. Her finner du alt fra lokal street-food i 5-kronersklassen, og tradisjonell "nyama choma", til fine dining i verdensklasse. Byens kosmopolittiske preg gjenspeiler seg på matfronten, med et utvalg hele verden. Afrikansk-preget fusion er imidlertid signatur-konseptet for mange av de beste restaurantene her.

Opplevelsen stopper ikke med middagen: I Nairobi finner du et pulserende uteliv som overgår det meste andre i Afrika. Spesielt i bydelen Westlands, florerer pubene og nattklubbene, godt supplert av de trendy rooftop-barene, som alle hoteller med respekt for seg selv "må" ha i dagens Nairobi.

Afrikas høyeste bygning er under oppføring i bydelen Upper Hill. Det 300 meter høye prestisjeprosjektet The Pinnacle føyer seg godt inn i Nairobis fremvoksende, og stadig mer imponerende skyline. Her kommer et storslagent kjøpesenter, kontorer og leiligheter, og et internasjonalt hotell.

Kenya har satset tungt på infrastruktur side årtusenskiftet. Det synes overalt i Nairobi. Hvis du synes flyplasser er stressende, er du bare 4 timers togtur unnna Mombasas kritthvite strender med den nye jernbanen. Du får raskere internett i Kenya enn i USA eller Australia, og landet ligger i verdenstet på mobilbetalinger. Landet var ute med M-pesa-teknologien 10 år før noe lignende kom til Norge.

Skal du til Kenya eller Øst-Afrika, reiser du sannsynligvis uansett gjennom Nairobi. Unn deg en ekte afrikansk storbyopplevelse som en del av turen. På Cityhotels kan du velge mellom mer enn 500 hoteller i Nairobi, med alt fra små, lokale boutique hotels, til 5 stjerners luksus-hoteller. De fleste internasjonale hotell-kjedene er etablert i Nairobi. Hotell-utvalget dekker imidlertid de fleste smaker og lommebøker. Prøv et autentisk lokalt hotell, eller en sentral leilighet med masse boltreplass neste gang du booker på Cityhotels!