Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell nær Beijing


Kart over Beijing

Områder og bydeler nær Beijing

Reiseguide Beijing

Bo bra og billig på hotell i Beijing sentrum

Denniss, Wikimeda Commons. Lisensiert under Creative Commons 3.0

Beijing er Kinas hovedstad og en legendarisk by som har blitt hyllet i sanger, filmer og fortellinger og som byr på utrolig mye spennende.
Her finnes det moderne bygninger i en herlig blanding med arkitektoniske og historiske perler. Det er en kinesisk smeltedigel hvor atmosfæren er åpen og optimistisk.

Det kan være lurt å orientere seg litt på forhånd ettersom det er en stor by med mange severdigheter man ikke bør gå glipp av. La oss kort nevne Den forbudte by, Den kinesiske muren og Sommerpalasset. I Beijing har dynastiene regjert i årevis og lagt mektige spor etter seg.

Beijing frister med et hyggelig uteliv, gode shoppingmuligheter og meget god lokal mat i tillegg til alt av internasjonale hurtigmatkjeder for deg som ikke våger lokale restauranter. Det er lett å oppdrive spisesteder og restauranter, og mange retter bør smakes og nytes når man er her. Peking-and og Mongolian hotpot står selvskrevet på listen. Tehus er også å anbefale. Her får du presentert kinesisk kultur, akrobatikk og annen underholdning. Og så mye te du bare orker.

Det kan være en trykkende «smog» over byen som gjør det grått og noe dystert, men når himmelen en viser seg klar og fin (ofte i helgene da det er mindre trafikk mindre trafikk), er det herlig å gå en tur i de mange flotte parkene. Beijing er faktisk en meget grønn by, med beplantning og parker overalt.

Byen kan være svært varm og trykkende om sommeren, og for mange vil den beste tiden å besøke byen på være høsten frem til desember, eller vårmånedene. Vintermånedene kan oppleves med snø, og Beijing kan være både kald og med mye vind.

For å sikre seg et billig og bra hotell i sentrum av Beijing kan det være greit å være ute i litt god tid. Vi i Cityhotels.no tilbyr alltid gode tilbud på billig hotell i Beijing sentrum. Vi har alt fra pensjonat til luksushotell, og vanlige hoteller selvfølgelig. Vi har hoteller i sentrum, utenfor sentrum og på flyplassen Beijing Capital Int. Om du reiser med familie tilbyr vi også barnevennlige hotellrom. Vårt mål er at du skal få mest mulig ut av ditt opphold i Beijing og vi tilbyr deg alltid billig og bra hotell i sentrum av Beijing!

Reise til Beijing

Flyplassen Beijing Capital Int. (PEK) ligger 20 km fra Beijing sentrum. Herfra an man enten benytte shuttle-busser eller drosjer.