Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i Riga sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Riga

Toss Hotel

Toss Hotel

Nær Riga radio- og TV-tårn, Riga
5 km fra sentrum.
Priser fra 325 NOK
NB Hotel

NB Hotel

Nær Riga slott, Riga
3 km fra sentrum.
Priser fra 362 NOK
Dodo Hotel

Dodo Hotel

Nær Johanneskirken, Riga
2 km fra sentrum.
Priser fra 362 NOK
Art Hotel Laine

Art Hotel Laine

Nær Frihetsmonumentet, Riga
1 km fra sentrum.
Priser fra 501 NOK
A1 Hotel

A1 Hotel

Nær Frihetsmonumentet, Riga
1 km fra sentrum.
Priser fra 510 NOK
Rixwell Irina Hotel

Rixwell Irina Hotel

Nær Frihetsmonumentet, Riga
1 km fra sentrum.
Priser fra 557 NOK
ibis Riga Centre

ibis Riga Centre

Nær Frihetsmonumentet, Riga
1 km fra sentrum.
Priser fra 610 NOK
Garden Palace Hotel

Garden Palace Hotel

Nær St. Peters kirke, Riga
Priser fra 694 NOK
Radisson Blu Daugava Hotel

Radisson Blu Daugava Hotel

Nær Riga Christmas Market, Riga
1 km fra sentrum.
Priser fra 1021 NOK
Wellton Riga Hotel & SPA

Wellton Riga Hotel & SPA

Nær Johanneskirken, Riga
Priser fra 1225 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Riga

Områder og bydeler nær Riga

Reiseguide Riga

Bo bra og billig på hotell i Riga sentrum

Riga er Baltikums Paris og hovedstaden i Latvia. Gamlebyen er det historiske sentrum og her er middelalderbygningene godt bevart. I den nye sentrumsbydelen er stilen jugendstil eller art nouveau. Riga sentrum har faktisk blitt erklært verneverdig av UNESCO fordi Riga har Europas flotteste art nouveauarkitektur. Byen er den største byen i Baltikum med sine ca. 750 000 innbyggere. Ønsker du å bo bra og billig på hotell i Riga? Cityhotels.no har alltid gode hotelltilbud og rimelige priser på hotell i Riga. Vi har et bredt utvalg på alt fra pensjonat, anbefalte hotell, luksushotell, spahotell og vanlige hotell. Vi hjelper deg enten du skal på romantisk weekend, langhelg, spa, firmatur, messe eller gruppereise i Riga. Riga er en by som passer godt for familier, og reiser du med små barn kan vi selvfølgelig ordne barnevennlige hotellrom.

I den latviske hovedstaden finner du alt innen shopping og uteliv, og dét til en rimelig penge! Noen sier at Riga er det nye Praha, og her strekker nok pengene enda lengre.
Latvias hovedstad er en kulturbegivenhet med flotte borger, imponerende kirker, spennende museer, et fantastisk operahus og noen av landets vakreste parker. Vi må nevne Latvias nasjonale kunstmuseum, Museet for utenlandsk kunst, Okkupasjonsmuseet, Krigsmuseet og House of the Blackheads som noen av de mest populære severdighetene, men også Domekatedralen, St. Peters-kirken, Frihetsmonumentet og Riga slott er også vel verdt et besøk. Rigas TV-tårn er 368,5 meter høyt og Europas tredje høyeste tårn. TV-tårnet ligger midt i elven på en øy kalt Zakusala.
Når det gjelder natteliv finnes det nok av steder å dra til, og innbyggerne er kjent for å være glade i å more seg.

Spa i Riga og Jurmala

Mange kommer hit for spa og spabehandinger og i badebyen Jurmala, en halvtimes kjøring fra Riga, kan man virkelig få løsnet på muskelknuter og slappet av.

Som i de øvrige baltiske stater er midtsommer festen den 23. og 24. Juni også den helt store begivenhet i Latvia. Det brennes bål, synges, danses og festes for å feire mistsommeren.
Man brygger både øl og lager ost spesielt til denne anledningen. Planlegger man et sommerbesøk til Riga bør man legge ferien til disse dagene. Da kan det være smart å bestille hotell i god tid, og hos Cityhotels.no kan du bestille billig hotellrom nær flyplassen, hovedgater eller shopping, sentralt eller i utkanten av byen. Vårt mål er å gi deg det hotellet som kan hjelpe deg å få en best mulig opplevelse av Riga. Med oss bor du billig og bra i Riga sentrum!

Reise til Riga

Riga internasjonale lufthavn ligger 13 km sørvest for Riga, og det er ikke noe problem å ordne transport fra flyplassen inn til sentrum. Hvis en ønsker å ta taxi koster dette rundt 120 kroner og tar ca 20 minutter. Buss nummer 22 går ofte fra flyplassen til sentralstasjonen og koster 0,2 Lat. Reisetiden med buss er ca 25 minutter.