Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i Amsterdam sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Amsterdam

Hotel Casa 400 Amsterdam

Hotel Casa 400 Amsterdam

I Amsterdam (Watergraafsmeer), Amsterdam
3 km fra sentrum.
Priser fra 841 NOK
NH Amsterdam Zuid

NH Amsterdam Zuid

I Amsterdam (Amsterdam sør), Amsterdam
5 km fra sentrum.
Priser fra 1000 NOK
Park Plaza Vondelpark

Park Plaza Vondelpark

Nær Concertgebouw, Amsterdam
3 km fra sentrum.
Priser fra 1024 NOK
The Student Hotel Amsterdam City

The Student Hotel Amsterdam City

I Amsterdam (Watergraafsmeer), Amsterdam
2 km fra sentrum.
Priser fra 1039 NOK
Conscious Hotel Vondelpark

Conscious Hotel Vondelpark

I Amsterdam (Oud-West), Amsterdam
3 km fra sentrum.
Priser fra 1051 NOK
ibis Styles Amsterdam Amstel

ibis Styles Amsterdam Amstel

Nær Heineken Experience, Amsterdam
2 km fra sentrum.
Priser fra 1083 NOK
citizenM Hotel Amsterdam City

citizenM Hotel Amsterdam City

I Amsterdam (Zuideramstel), Amsterdam
4 km fra sentrum.
Priser fra 1145 NOK
Hotel Cornelisz

Hotel Cornelisz

Nær Rijksmuseum, Amsterdam, Nederland, Amsterdam
1 km fra sentrum.
Priser fra 1336 NOK
ibis Amsterdam Centre

ibis Amsterdam Centre

Nær Oude Kerk, Amsterdam
1 km fra sentrum.
Priser fra 1392 NOK
Rho Hotel

Rho Hotel

Nær Dam-plassen, Amsterdam
Priser fra 1466 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Amsterdam

Områder og bydeler nær Amsterdam

Reiseguide Amsterdam

Bo bra og billig på hotell i Amsterdam sentrum

Copyright by Moyan Brenn

Amsterdam er hovedstaden i Nederland, og er kanskje en av verdens mest liberale byer. Det er en sjarmerende og koselig by, som kan by på alt fra store kunstmuseer og blomstermarkeder, til ølbryggerier, Coffee Shops og Red Light District. I tillegg er byen full av flotte hus og kanaler, og har et yrende uteliv.

Dette er en by som kan være fin å besøke året rundt, men høsten og vinteren er ofte preget av mye kald vind og regn. Vil du oppleve Amsterdam på sitt beste, bør du reise hit i tulipansesongen, mellom april og juni, når tulipanene blomstrer i parker og rundt omkring i byen.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i Amsterdam. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss.

Uteliv og mat

Amsterdam har et yrende uteliv, og her finner man alle mulige slags diskoteker, klubber, kafeer og barer. Alle kan finne noe man liker, enten man vil ta det helt med ro på en av byens «Coffee shops» eller danse hele natten på en av byens populære nattklubber. Leidseplein er selve sentrum for uteliv i Amsterdam, og skaffer man seg et hotell i nærheten her, er man garantert kort vei til noen av byens beste klubber og barer.

Ser du etter et bra og billig hotell i nærheten av Leidseplein, kan vi anbefale Amsterdam American Hotel - Hampshire Eden .

Når det kommer til mat, er Amsterdam ikke den første byen man tenker på, men sannheten er at man kan få tak i nesten all slags mat her. Typisk for Amsterdam er kanskje pannekakene, og en tur innom et av byens pannekakehus er definitivt noe man burde prøve.

Bo i Amsterdam sentrum

Amsterdam er en storby som har et småbypreg over seg. Mye av dette skyldes at det er lite trafikk inne i byen, og sykkelen er det mest populære fremkomstmiddelet blant innbyggerne. Byen i seg selv er ikke så veldig stor i størrelse fra øst til vest, og finner man seg et hotell i sentrum, kan man så å si gå hvor man vil i byen. Vi tilbyr flere hoteller med god beliggenhet i Amsterdam sentrum.

Leter du etter et rimelig hotellrom eller et godt hotelltilbud i sentrum av Amsterdam, bør du ta en titt på hoteller i området rundt og i kanalringen. Sliter du med å velge, kan vi blant annet anbefale Park Plaza Victoria Amsterdam.

Reise til Amsterdam med barn

Amsterdam er kanskje ikke en åpenbar by å ta med seg barn til, men byen har en rekke attraksjoner som egner seg godt for barn, i tillegg til at klima og mat er relativt likt det man er vant med hjemmefra. En tur på kanalene med pedalbåt, eller et besøk i byens tekniske museum, NEMO, er garantert noe som slår godt an hos både store og små. Skal man ut og spise lunsj, kan en tur i et av Amsterdams pannekakehus passe midt i blinken for sultne barn og voksne.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i Amsterdam er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Transport

De fleste gatene i Amsterdam er relativt små og trange, ofte enveiskjørte, og parkeringene er dyre, slik at blir bilkjøring blir frarådet her. Vil du gjøre som innbyggerne i Amsterdam, kan det anbefales å leie en sykkel. Det finnes mange steder man kan leie sykler, og det koster som regel ikke mer enn 10 euro for å leie sykkel en dag.

Amsterdam har også et velfungerende kollektivtilbud, hvis man har behov for å reise litt lenger. Byens trikkesystem er kanskje det mest effektive for å komme seg rundt i sentrum, og busser som tar deg videre der trikken ikke går. I tillegg har byen også et metro-nett, men dette er best hvis man skal et stykke utenfor sentrum.

Skal du reise kollektivt i Amsterdam, kan det være lurt å bruke reiseplanleggeren for å finne frem.

Hvordan komme seg til Amsterdam?

Amsterdams hovedflyplass er Schiphol (AMS), og er en cirka to timers flytur unna Gardermoen. Flyplassen ligger et stykke utenfor sentrum, men har gode forbindelser med blant annet tog og buss, og reiser man kollektivt, tar det cirka 15-20 minutter fra flyplassen og inn til sentrum.

Ser du etter et rimelig hotell i nærheten av Schiphol (AMS), har vi også flere gode tilbud.

Severdigheter og attraksjoner

Amsterdam er først og fremst en museumsby når det kommer til severdigheter og attraksjoner. Byen har blant annet en rekke kjente kunstmuseer som er viet til nederlandske kunstnere, men også mange historiske bygninger og kjente plasser.

Her kan man blant annet finne Nederlands fremste museum for kunst, Rijksmuseum, som stiller ut nederlandsk kunst helt i fra 1600-tallet og frem til i dag. Flere nederlandske kunstnere har også egne museer dedikert til seg, som for eksempel Van Gogh-museet og Rembrandts hus som begge er populære turistmål.

Mange av Amsterdams museer holder til i området rundt Museumplein, som også er et sted hvor mange festivaler og konserter arrangeres. Planlegger du å besøke mange av museene, kan vi anbefale å finne et hotell i nærheten av Museumplein.

Er man interessert i øl, bør man ta turen innom Heineken bryggeriet, eller Heineken Experience som det heter. Her kan man lære om historien til bryggeriet, i et museum som holder til i det opprinnelige Heineken bryggeriet. Vil man få med seg mer historie, bør man også ta turen innom Anne Franks hus, hvor man kan se hvor blant annet Anne Frank og hennes familie gjemte seg under andre verdenskrig.

Blomenmakrt er en annen populær turistattraksjon i Amsterdam. Dette er verdens eneste flytende blomstermarked, og her finner man selvfølgelig en mengde forskjellige tulipaner, i tillegg til mange andre blomsterslag.

Anbefalinger og hotelltips

Trenger du noen gode tips og anbefalinger om hvilke områder man bør bestille hotell i , kan vi anbefale denne artikkelen.

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell.