Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Bo bra og billig på hotell i Bodø sentrum


Tips til 7 hotell vi anbefaler i Bodø

Scandic Havet

Scandic Havet

Nær Mount Ronvik, Bodø
Priser fra 1349 NOK
Radisson Blu Hotel, Bodo

Radisson Blu Hotel, Bodo

Nær Mount Ronvik, Bodø
Priser fra 1372 NOK
Skagen Hotel

Skagen Hotel

Nær Nordlandmuseet, Bodø
Priser fra 1395 NOK
Scandic Bodø

Scandic Bodø

Nær Bodo Tourist Information, Bodø
Priser fra 1449 NOK
Bodo Hotell

Bodo Hotell

Nær Cathedral, Bodø
Priser fra 1499 NOK
Thon Hotel Nordlys

Thon Hotel Nordlys

Nær Mount Ronvik, Bodø
1 km fra sentrum.
Priser fra 1695 NOK
Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Nær Bodo Tourist Information, Bodø
Priser fra 1810 NOK

Kart over 7 anbefalte hotell i Bodø

Reiseguide Bodø

Bo bra og billig på hotell i Bodø sentrum

Wikimeda Commons. Lisensiert under Creative Commons 3.0

Bodø er Nordlands fylkeshovedstad og den nest største byen i Nord-Norge. Byen ligger nord for polarsirkelen og har midnattssol fra den 4. juni til den 8. juli. Bodø er kjent som et meget godt turterreng, både for de som ønsker fotturer, toppturer eller fjellklatring, sommer som vinter.

Rett utenfor Bodø finner du verdensattraksjonen Saltstraumen. For det er her, rett nord for Polarsirkelen, at du finner verdens sterkeste malstrøm. Et eldorado for dykkere og fiskere med rike forekomster av torsk, sei, kveite, breiflabb og steinbit. Verdens største sei er tatt på fiskestang i strømmen. Torsk og steinbit er vanlig fangst for sportsfiskere. Mengder med sjøfugl overvintrer og henter mat her. Ærfugl og havørn er spesielt tallrik i området.
Vi har alltid gode tilbud på hotell i Bodø sentrum, enten du er fiskeentusiast eller om du vil spise god lokal mat og shoppe. Bodø sentrum har mye å by på. Her kan du legge shoppingrunden mellom moderne kjøpesenter og spesialbutikker. I sentrum ligger Koch, og i tillegg finnes City Nord og Trekanten. For de små er det mye å gjøre, for eksempel Luftfartsmuseet hvor man kan se berømte og beryktede fly som Spitfire og Twin Otter.

I Bodø kan du også møte Norges mest berømte politibil, nemlig han Pelle. For familier har vi selvfølgelig hotell med barnevennlige rom, både i og utenfor sentrum. Vårt mål er å gi deg gode tilbud på overnatting i Bodø, enten du ønsker pensjonat eller hotell.

Reise til Bodø

Bodø er knutepunktet i Nordland som danner den perfekte basen for en videre utforsking av regionen og resten av Nord-Norge. Bodø Lufthavn ligger så og si midt i byen. Du går til sentrum på ca. 10. minutter. Fra Bodø kan du reise videre med fly, helikopter, hurtigbåt, tog, Hurtigruten, bil, buss eller ferge. Hurtigruten besøker Bodø 2 ganger i løpet av et døgn.