Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Hotell i Hamar sentrum


Tips til hotell vi anbefaler nær Hamar


Hoteller innenfor 21 km fra Hamar

Clarion Collection Hotel Grand, Gjovik

Clarion Collection Hotel Grand, Gjovik

Nær Hugulia, Gjøvik
21 km fra Hamar sentrum.
Priser fra 1620 NOK

Kart over anbefalte hotell nær Hamar

Reiseguide Hamar

Bo bra og billig på hotell i Hamar sentrum

Wikimeda Commons. Lisensiert under Creative Commons 3.0

BO BILLIG OG BRA PÅ HOTELL I HAMAR SENTRUM

Hamar ligger ved Norges største innsjø Mjøsa og var en av vertsbyene under OL på Lillehammer i 1994. Skøyteløpene ble avholdt i Vikingskipet mens grenene kortbaneløp og kunstløp foregikk i Hamar OL-Amfi, også kjent som Nordlyshallen. I det flotte Vikingskipet ligger finner man turistinformasjonen.
De fleste skulle nok ønske at telefonen en eller annen gang ringte fra Hamar, ettersom Norsk Tipping har sitt hovedkvarter her. Enten du har vunnet i tipping eller ikke, kan vi i Cityhotels.no alltid gi deg gode hotelltilbud på Hamar. Vi har flere hoteller i Hamar sentrum som er både billige og bra.
Skal du på firmatur ,messe, weekend, konferanse eller gruppereise? Vårt mål er å gi deg et billig hotell i Hamar sentrum slik at du får en flott opplevelse av denne sjarmerende byen. Vi har også barnevennlige hotellrom for deg som reiser med familie.
Hamar byr på ekte landliv og flotte mennesker. Med sitt stabile klima, varierende natur, rike kulturarv og et vidt spekter av aktiviteter er Hamarregionen er full av muligheter for små og store opplevelser året rundt. Beliggenheten mellom Mjøsa og fjellviddene gjør at mange av aktivitetene er knyttet nettopp til friluftsliv.
Du kan velge en guidet tur, enten i buss til fots, eller kanskje du foretrekker aktiviteter som sykling, golf, ski - enten på tur eller alpint, riding eller fiske? Bo billig på hotell i Hamar sentrum med oss!

HVORDAN KOMME SEG HIT?

Det er enkelt å reise hit både med bil og buss. Det er også gode togforbindelser, som tar deg lett til sentrum av byene i Hamar-regionen. Oslo og Oslo lufthavn Gardermoen er de største ankomststedene for både nasjonale og internasjonale turister som skal til Hamar. Man kan kjøre E6 med bil fra Oslo. Ellers går det hyppige tog fra Oslo med NSB på Dovrebanen. Med bil på E6: Hamar - Lillehammer: 60 kilometer.