Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Hotell i Lisboa sentrum - Bo bra og billig


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Lisboa

Wallis São Bento

Wallis São Bento

I Lisboa (Lisboa bysentrum), Lisboa
2 km fra sentrum.
Priser fra 420 NOK
Estrela dos Anjos

Estrela dos Anjos

I Lisboa (Lisboa bysentrum), Lisboa
1 km fra sentrum.
Priser fra 644 NOK
DownTown Guest House

DownTown Guest House

Nær Sao Jorge-borgen, Lisboa
Priser fra 653 NOK
Hotel VIP Inn Berna

Hotel VIP Inn Berna

Nær Gulbenkian-museet, Lisboa
4 km fra sentrum.
Priser fra 738 NOK
Vila Garden Guesthouse

Vila Garden Guesthouse

I Lisboa (Arroios), Lisboa
2 km fra sentrum.
Priser fra 790 NOK
Hotel VIP Executive Zurique

Hotel VIP Executive Zurique

Nær Gulbenkian-museet, Lisboa
4 km fra sentrum.
Priser fra 831 NOK
Mercure Lisboa Hotel

Mercure Lisboa Hotel

Nær Gulbenkian-museet, Lisboa
4 km fra sentrum.
Priser fra 925 NOK
Lisbon Marriott Hotel

Lisbon Marriott Hotel

I Lisboa (Lisboa bysentrum), Lisboa
4 km fra sentrum.
Priser fra 971 NOK
Novotel Lisboa

Novotel Lisboa

Nær Gulbenkian-museet, Lisboa
3 km fra sentrum.
Priser fra 1018 NOK
Imperium Lisbon Village

Imperium Lisbon Village

I Lisboa (Estrela), Lisboa
2 km fra sentrum.
Priser fra 1261 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Lisboa

Områder og bydeler nær Lisboa

Reiseguide Lisboa

Bo bra og billig på hotell i Lisboa sentrum

Wikimeda Commons. Lisensiert under Creative Commons 3.0

Lisboa er hovedstaden og den største byen i Portugal, med over 600 000 innbyggere i bykjernen, og to millioner innbyggere i storbyområdet. Byen ligger vakkert plassert mot Atlanterhavet, like ved utløpet til elven Tejo.

Lisboa har et relativt varmt klima, med tørre og behagelige somre. Mange butikker og hoteller stenger om sommeren, da innehaverne selv tar ferie. Vintrene kan ofte bli kjølige, men det er sjeldent minusgrader her. Høysesongen for å reise til Lisboa er i månedene marts til oktober, men dette er allikevel en helårsdestinasjon som man kan reise til året rundt.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i Lisboa. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss.

Shopping i Lisboa

Lisboa har mye å by på hvis man er glad i shopping. Her finner man både store kjøpesentre, lokale småbutikker og kjente merkevarebutikker. I sentrum finner man tre store kjøpesentre, med både store kjedebutikker og lokale designerbutikker. Typisk for Portugal er porselen og keramikk, i tillegg til blant annet vin. Lisboa er en av de billigste storbyene i Europa, men dette går ikke på bekostning av utvalget.

Er du på jakt etter hotell i nærheten av et av de største kjøpesentrene i Lisboa, Amoreiras, kan vi anbefale EPIC SANA Lisboa Hotel.

Byen har også flere markeder, som passer godt hvis man er på jakt etter billige klær og andre småting. Du kan lese mer om markeder i Lisboa her.

Bo i Lisboa sentrum

Sentrum av Lisboa er området rundt Baixa. I dette området finner man mange av byens mest populære attraksjoner, og velger man et hotell i denne delen av byen, er man garantert kort vei til det meste Lisboa har å by på. Bykjernen er også relativt kompakt, så det er ikke noe problem å komme seg rundt til fots.

Leter du etter hotell i Lisboa sentrum, har vi mange anbefalte hoteller. Blant annet kan vi anbefale Avenida Palace.

Lisboa for barn

Lisboa er en flott by å ta med barna til. Her finner man blant annet et av verdens største akvarium, dyrehage og mye annet spennende for både store og små. I tillegg har man kort vei til både strender og hav, som passer godt hvis man reiser hit i sommersesongen. Tyrefekting er også noe som kan være morsomt for hele familien. Tyrefekting i Portugal er mer barnevennlig enn andre steder, da man ikke tar livet av oksen til slutt.

Hoteller i Lisboa er behjelpelige hvis man reiser med barn, og det er sjeldent noe problem å skaffe ekstra senger til barn som er med. Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i Lisboa er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Transport i Lisboa

Det er mange muligheter for å komme seg rundt i Lisboa. Den raskeste måten er å bruke metrosystemet. Metroen er relativt nyoppusset, og man kan komme seg over store deler av byen ved å bruke den. Man kan velge å kjøpe billetter for enkeltturer, billetter som gjelder for både metro og buss eller andre typer billetter. Les mer om metroen her.

I tillegg til metroen er det også et godt busstilbud, trikker og taubaner som kan ta deg til de fleste stedene i byen. Det er også fint å gå rundt i byen til fots, og det er relativt kort vei mellom attraksjonene.

Hvordan komme seg til Lisboa

Den enkleste måten å komme seg til Lisboa på, er å fly til Portela lufthavn(LIS). Flyplassen ligger cirka sju kilometer nord for byen, og man kan enkelt ta seg inn til byen med taxi eller med buss. Det går også flybusser som kjører døgnet rundt mellom flyplassen og sentrum, i tillegg til at det er gode muligheter for å leie bil på flyplassen.

Leter du etter hotell i nærheten av Portela lufthavn(LIS), kan vi anbefale VIP Executive Art's.

Det er flere flyselskaper som tilbyr direkteflyvninger til Lisboa fra Gardermoen. Hvis man reiser fra andre norske flyplasser, må man som regel regne med å måtte mellomlande i for eksempel Amsterdam eller København. Flyturen tar cirka fire timer hver vei.

Attraksjoner i Lisboa

Lisboa har en lang historie, som strekker seg helt tilbake til 1300-tallet f. Kr. Lisboa har gjennom historien vært en viktig sjøfartsby, og var blant annet en av Europas viktigste havner under oppdagelses- og kolonitiden på 1400- og 1500-tallet. Det var herfra Vasco da Gama dro fra da han fant sjøveien til India.

Den eldste bydelen i Lisboa, er Alfama. Denne bydelen preges av trange og smale gater, med mange små og koselige hus og en fantastisk utsikt. Her er det flott å vandre rundt og nyte den fantastiske stemningen.

Kristusstatuen er en gigantisk statue av Jesus, som er inspirert av Kristusstatuen i Rio. Selve statuen er 28 meter høy, og står på en 82 meter høy sokkel. Dette er et spektakulært syn, som definitivt bør oppleves. Statuen står sør for byen, på andre siden av Tajo, i Almada.

Hieronymittklostret er et stort kloster, som ligger i bydelen Belém. Byggingen av dette klosteret ble startet rundt år 1500, det er i dag en del av UNESCOs verdensarvliste. Her kan man blant annet se sarkofagene til Henrik Sjøfareren, Vasco da Gama og flere portugisiske konger. Dette klosteret er også kjent for sin spesielle arkitektur, og er at av de viktigste byggverkene som er oppført i manuelisk stil.

Ikke langt fra Hieronumittklosteret, finner man Belemtårnet. Dette tårnet ble bygget på 1500-tallet, til minne om Vasco da Gama. I likhet med klosteret, er dette også oppført i manuelisk stil, og har også blitt ført opp på UNESCOs verdensarvliste.

Er du på jakt etter hoteller i dette området, kan vi anbefale Altis Belém Hotel & Spa.

Reiser man med barn, er Lisboas Akvarium en selvfølge å besøke. Dette er Europas største akvarium, og et av de største akvariene i verden. Hovedattraksjonen her er den gigantiske tanken, hvor man kan se økosystemer som kopierer Stillehavet, Antarktis, Atlanterhavet og Det indiske hav. Her kan man komme tett innpå dyrene, og oppleve mer enn 450 forskjellige arter med 16 000 dyr.

Er du på jakt etter hoteller i nærheten av akvariet, har viflere anbefale hoteller. Vil du lese mer om attraksjoner og severdigheter i Lisboa, kan vi anbefale denne nettsiden.

Anbefalinger og tips til hotell

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell, eller hvis du leter etter hoteller med spesielle krav, som for eksempel hotell med balkong, eller hoteller nær stranden.

Vil du lese mer om hva Lisboa kan bypå, kan du se denne artikkelen.