Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i Barcelona sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Barcelona

Arenas Atiram Hotel

Arenas Atiram Hotel

I Barcelona (Les Corts), Barcelona
4 km fra sentrum.
Priser fra 851 NOK
Aparthotel Bertran

Aparthotel Bertran

Nær CosmoCaixa, Barcelona
4 km fra sentrum.
Priser fra 925 NOK
Tres Torres Atiram Hotel

Tres Torres Atiram Hotel

I Barcelona (Sarria), Barcelona
4 km fra sentrum.
Priser fra 937 NOK
Hotel Sant Angelo

Hotel Sant Angelo

Nær Placa d'Espanya, Barcelona
2 km fra sentrum.
Priser fra 958 NOK
Kiwidestiny Apartments & Suites

Kiwidestiny Apartments & Suites

I Barcelona (Sarria-Sant Gervasi), Barcelona
3 km fra sentrum.
Priser fra 1065 NOK
Hotel Ronda

Hotel Ronda

Nær Las Ramblas, Barcelona
1 km fra sentrum.
Priser fra 1261 NOK
Umma Barcelona Bed & Breakfast Boutique

Umma Barcelona Bed & Breakfast Boutique

Nær Casa Mila, Barcelona
2 km fra sentrum.
Priser fra 1298 NOK
chic & basic Ramblas

chic & basic Ramblas

Nær Palau Guell, Barcelona
Priser fra 1337 NOK
Vincci Maritimo

Vincci Maritimo

I Barcelona (Diagonal Mar i el Front Maritim del Poblenou), Barcelona
5 km fra sentrum.
Priser fra 1952 NOK
Renaissance Barcelona Fira Hotel

Renaissance Barcelona Fira Hotel

Nær Fira Barcelona, L'Hospitalet de Llobregat
4 km fra Barcelona sentrum.
Priser fra 1110 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Barcelona

Områder og bydeler nær Barcelona

Reiseguide Barcelona

Bo bra og billig på hotell i Barcelona sentrum

Barcelona ligger i Spania, og selv om det ikke er hovedstaden, er det fortsatt en av de viktigste byene, og en av de mest populære turistbyene i landet. Dette skyldes at Barcelona er en storby som kan by på det meste; god mat, flotte strender, gode shoppingmuligheter og mange severdigheter er bare noe av det.

Dette er en by som passer for alle. Enten man reiser med barn, på kjærlighetsferie eller sammen med venner, finner man garantert noe som fanger interessen.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i Barcelona. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss.

Shopping i Barcelona

Å gå på shopping i Barcelona kan være både gøy og spennende. Prisnivået her er en del lavere enn det man vanligvis er vant med, og vareutvalget er stort og variert. Byen er full av handlegater, og noen av de mest populære stedene for shopping, er i områdene rundt Carrer de Pelai og Plaça Catalunya. Har kan man få kjøpt alt fra klær, sko og lærvarer, til antikviteter og mat.

Leter du etter hotell i nærheten av de populære shoppingstedene i Barcelona, kan vi blant annet anbefale Hotel Regina. Vi har også flere anbefalte hoteller i dette området, hvis du vil se flere gode hotelltilbud.

Bo i Barcelona sentrum

De fleste av Barcelonas attraksjoner og severdigheter ligger i området i, og rundt sentrum. Ikke langt fra sentrum finner man også mange av byens flotte strender, og velger man et hotell i for eksempel området rundt Plaça Catalunya, bor man både sentralt og har kort vei til stranden. Vi har mange gode hotelltilbud på hoteller med god beliggenhet i Barcelona sentrum, og velger du et hotell som er sentralt plassert, er du garantert å få mest mulig ut av din reise.

Ta en titt på noen av våre anbefalte hoteller i nærheten av sentrum, som for eksempel Hotel Bagues og BCN Urban Gran Ronda.

Bademuligheter i Barcelona

Barcelona er en unik storby på mange måter, men spesielt på grunn av at man enkelt kan kombinere storbyferie med bading og soling. Badesesongen her er fra juni til september, men for de fleste vil det nok være mulig å bade her noe utenfor sesongen også.

Byen har totalt syv strender som ligger i kort avstand fra sentrum, med en samlet lengde på over 5 kilometer. Strendene her passer for de aller fleste, da de er langgrunne og vannet stort sett er rolig, med lite bølger. Langs disse strendene finner man også mange av byens restauranter og barer, og her er det mange steder man kan nyte en romantisk middag ved sjøen.

Ser du etter hotell nær stranden, kan vi anbefale hoteller i nærheten av Barcelonas beste strand, La Barceloneta.

Reise til Barcelona med barn

Barcelona har en mengde attraksjoner og severdigheter som egner seg godt for både barn og voksne. En tur i gågata La Rambla for å se på folkelivet, en tur på stranda eller et besøk i akvariet, er bare noen eksempler på hva man kan finne på.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i Barcelona er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien. Vi har også flere barnevennlige hoteller som ligger ved stranden, med balkong, og som har basseng. Ta en titt på våre anbefalte hoteller for å finne ut mer!

Transport

Barcelona har et veldig godt utbygd kollektivtilbud, som består av blant annet metro, busser, trikker og flere kabelbaner. Metroen er på mange måter byens hovedpulsåre når det kommer til kollektivtrafikk, og dens ni linjer dekker store deler av byen. Bussene og trikkene dekker deretter områdene hvor metroen ikke går, slik at det er lett å komme seg frem dit man vil. Kjøper man en billett på for eksempel metroen her kan man også bruke denne på byens busser og trikker.

Hvordan komme seg til Barcelona?

Barcelona internasjonale lufthavn (BCN) , kjent som El Prat, er Barcelonas hovedflyplass, og Spanias nest største flyplass. Flyturen hit tar litt over tre timer fra Oslo, og flere flyselskaper tilbyr direkteflyvninger. Fra flyplassen kan man ta taxi inn til sentrum, eller hvis man vil reise kollektivt, er tog og flybuss to rimelige og bra alternativer.

Vil du bo bra og billig i nærheten av Barcelona internasjonale lufthavn (BCN) , bør du se på noen av våre gode hotelltilbud.

Severdigheter

Barcelona har en rekke interessante og spennende attraksjoner, og man rekker sannsynligvis ikke å få med seg alle på en tur. Det kan derfor være lurt å prioritere de severdighetene man er mest interessert i å se, og ta seg god tid på de man velger.

Et av Spanias mest kjente landemerker og Barcelonas største attraksjoner, er La Sagrada Familia. Denne basilikaen er kjent for sin spesielle arkitektur, og at den fremdeles ikke er ferdig, selv om den ble påbegynt i 1883. Ikke langt unna finner man også basilikaen Santa Maria del Mar, som er et praktfullt eksempel på katalansk gotisk arkitektur.

Ser du etter hotell nær La Sagrada Familia, har vi flere bra og billige hoteller som kan være aktuelle.

Er man kunstinteressert, bør man ta turen innom Picasso-museet, eller Museu Picasso som det heter på spansk. Dette er et av de mest besøkte museene i Barcelona, og inneholder den største samlingen av Picassos verker i verden.

Barcelona arrangerte de olympiske sommerleker i 1992, og olympiastadion er fortsatt en stor attraksjon. Like ved olympiastadion finner man også det olympiske museum, og her er det garantert mye å se på for alle sportsinteresserte. For de fotballinteresserte, er en tur til Camp Nou, FC Barcelonas hjemmebane, nesten obligatorisk. Her kan man både se på fotballkamper, og ta turen innom fotballmuseet.

Vi har flere hoteller i nærheten av Camp Nou, hvis du vil ha kort vei til FC Barcelonas fotballstadion, og hoteller i nærheten av olympiastadion.

Anbefalinger og hotelltips

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Vi hjelper deg med å finne hotell og fly. Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell, eller bare trenger hjelp med å velge.