Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i Liverpool sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Liverpool

Hatters Hostel Liverpool

Hatters Hostel Liverpool

Nær Liverpool ONE, Liverpool
1 km fra sentrum.
Priser fra 396 NOK
Cocoon @ the International Inn

Cocoon @ the International Inn

I Georgian Quarter (Liverpool sentrum), Liverpool
1 km fra sentrum.
Priser fra 425 NOK
Best Western Hallmark Liverpool Feathers

Best Western Hallmark Liverpool Feathers

Nær World Museum Liverpool, Liverpool
1 km fra sentrum.
Priser fra 462 NOK
The Liner Hotel

The Liner Hotel

Nær Liverpool ONE, Liverpool
1 km fra sentrum.
Priser fra 579 NOK
Days Inn Liverpool City Centre

Days Inn Liverpool City Centre

Nær Liverpool ONE, Liverpool
Priser fra 579 NOK
Aparthotel Adagio Liverpool City Centre

Aparthotel Adagio Liverpool City Centre

Nær Liverpool ONE, Liverpool
1 km fra sentrum.
Priser fra 727 NOK
Bridgestreet at Liverpool One - Apartments

Bridgestreet at Liverpool One - Apartments

Nær Liverpool ONE, Liverpool
1 km fra sentrum.
Priser fra 782 NOK
PREMIER SUITES Liverpool

PREMIER SUITES Liverpool

Nær Liverpool ONE, Liverpool
Priser fra 791 NOK
Holiday Inn Liverpool City Centre

Holiday Inn Liverpool City Centre

Nær Liverpool ONE, Liverpool
1 km fra sentrum.
Priser fra 849 NOK
The Breeze Guest House

The Breeze Guest House

Nær Anfield Road Stadium, Bootle
5 km fra Liverpool sentrum.
Priser fra 839 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Liverpool

Reiseguide Liverpool

Bo bra og billig på hotell i Liverpool sentrum

Wikimeda Commons. Lisensiert under Creative Commons 3.0

Liverpool ligger i Storbritannia, like ved grensen mot Wales, på vestsiden av England. Byen er kjent for sine to fotballag – Everton FC og Liverpool FC, som begge spiller hjemmekamper her, og for å være hjembyen til bandet The Beatles. Liverpool har tidligere vært en av Storbritannias viktigste havnebyer, men er i dag for det meste preget av industri, og i løpet av de siste ti-femten årene har byen blitt forandret til en turistvennlig by.

De fleste reiser til Liverpool i månedene juli og august, da været er på sitt tørreste og varmeste, men det er også populært å reise hit på fotballturer om våren og på høsten. Generelt sett er Liverpool en by som passer bra enten man reiser med barn, venner, kjæreste eller alene, og de aller fleste kommer til å trives her.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i Liverpool. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss. Ta en titt på våre anbefalte hoteller hvis du trenger noen tips.

Shopping i Liverpool

Liverpool har mye å by på for de som liker å shoppe. Et av stedene man definitivt bør ta turen innom, St. Johns Shopping Centre, som er det nest største kjøpesenteret i byen. Her finner man over 100 forskjellige butikker som selger alt fra fast-food til parfyme. Ikke langt unna finner man også Liverpool One, som er byens største senter, og Paradise Street, som er en stor gågate, full av butikker og restauranter.

Vil du bo på hotell med kort avstand til byens beste shoppingområde, kan vi anbefale Holiday Inn Liverpool City Centre og Jurys Inn Liverpool.

Bo i Liverpool sentrum

Liverpool sentrum er ikke større enn at man kan utforske det til fots, og de fleste attraksjonene ligger plassert i dette området. Sentrum strekker seg fra Albert Dock ved havet, til Liverpool Cathedral, opp mot University of Liverpool og bort til Lime Street Station. Innenfor dette området finner man også de fleste restaurantene og butikkene, og dette er definitivt stedet man bør bo hvis man vil oppleve byen fra sin beste side.

Vil du bo sentralt i Liverpool, kan vi blant annet anbefale å bo på Days Inn Liverpool City Centre eller Hilton Liverpool City Centre.

Liverpool for barn

Liverpool er en by det er greit å ta med barn til. Har man fotballinteresserte barn, er dette definitivt midt i blinken, men husk på at billetter til kamper ofte er dyre, og det kan lønne seg å bestille de i god tid, da de ofte kan være vanskelig å få tak i på kort varsel. Det er også flere attraksjoner som kan passe godt for familier som reiser hit. Blant annet kan man reise en tur i Chester Zoo, eller ta en dagstur til Blackpool, som er full av fornøyelsesparker og strender, noe som Liverpool ikke har.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i Liverpool er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Transport i Liverpool

Liverpool har et stort nettverk av offentlig transport, og man kan selv velge om man vil reise med ferge, tog, buss eller sykkel for å komme seg rundt. Tog er et utmerket alternativ hvis man ønsker å reise til noen av byene i nærheten, og det er forbindelse til over 88 forskjellige togstasjoner i regionen. Skal man reise rundt inne i byen, kan det anbefales å bruke buss, og det gode bussnettverket sørger for at man kommer frem stort sett overalt.

Liverpool er også en sjøfartsby, og ferge er et populært transportmiddel hvis man vil oppleve byen fra vannet, eller besøke noen av stedene som ligger i området rundt.

Hvordan komme seg til Liverpool

Flyr man til Liverpool, lander man på John Lennon Airport (LPL), som kun ligger 15 kilometer unna sentrum. Det er noen flyselskaper som tilbyr direkteflyvninger hit i fra Norge, men et godt alternativ kan være å fly til Manchester Airport, som heller ikke ligger så langt unna, hvis man ikke finner flybillettene man er ute etter. Fra flyplassen kan man ta buss eller taxi for å komme inn til sentrum.

Attraksjoner i Liverpool

Liverpool er en by med mange attraksjoner, og det er garantert nok å finne på om man er her på en langhelg.

Vil man oppsøke et av byens mest populære områder, bør man ta turen til Albert Dock. Dette var tidligere et av de viktigste stedene for engelsk sjøfart, men er i dag et av byens fremste turistområder. Her finner man et utall restauranter, butikker, barer og attraksjoner, og vil man ha kort vei til det beste turistområdet i byen, bør man finne seg et hotell i nærheten her. Vi kan blant annet anbefale Staybridge Suites Liverpool og Hotel Indigo.

Byen er kanskje mest kjent for sine fotballag – Liverpool FC og Everton FC, og er man fotballinteressert bør man definitivt besøke Anfield og Goodison Park, og få med seg en fotballkamp. Har du tenkt til å se en fotballkamp når du er her, bør du passe på å bestille billetter god tid i forveien. Enkelte kamper selges ut veldig fort og skal man sikre seg billetter må man være tidlig ute. Det er også mulig å få guidede omvisninger på begge fotballstadionene, hvis man er interessert i dette.

Er du på jakt etter hotell i nærheten av Anfield eller Goodison Park, kan vi blant annet anbefale Hotel Anfield.

Et av byens store ikoner er The Beatles. Dette bandet ble dannet i byen på slutten av 50-tallet, og var gjennom hele 60-tallet et av de mest populære bandene innen populærmusikken. Er man Beatles-fan, bør man absolutt ta turen til The Beatles Story, som ligger på Albert Dock. Her kan man lære om Beatles’ historie og se på gjenstander som har tilhørt bandmedlemmene.

Liverpool har også mange andre museer, og man kan stort sett velge og vrake det man har lyst til. På World Museum Liverpool kan man se på gjenstander fra alle deler av verden, og tar man turen til The Tate Liverpool kan man se en av Englands største samlinger av samtidskunst.

Andre steder som også kan være interessant å besøke er Maritime Museum, Anglican Cathedral og Metropolitan Cathedral.

Anbefalinger og tips til hotell

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Leter du etter hoteller med spesielle krav, som for eksempel spa eller svømmebasseng, men ikke finner det du leter etter? Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell.