Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Hotell London sentrum. Bo bra og billig.

Vi tilbyr overnatting på over 1100 hotell i London, og da kan det være vanskelig å velge hotell. Vi har plukket ut tips til 10 hotell vi vet er gode alternativ for de fleste. Dette er basert på nordmenns tidligere bestillinger, våre egne erfaringer og TripAdvisor.

Lenger nede på siden finner du også vår reiseguide om London. Her kan du se hvor det er bra å bo i forhold til shopping i f.eks. Oxford street, bo nære en bydel som Kensington eller Notting Hill, eller om du ønsker å bo på hotell nær en severdighet som Big Ben. Ta gjerne kontakt med oss om du trenger mer veiledning og hjelp med overnatting i London.


Tips til 10 hotell vi anbefaler i London sentrum

Maranton House Hotel

Maranton House Hotel

I London (South Kensington), London
5 km fra sentrum.
Priser fra 751 NOK
Eurotraveller Hotel Express

Eurotraveller Hotel Express

I London (Kennington), London
3 km fra sentrum.
Priser fra 938 NOK
The Whitechapel

The Whitechapel

I London (Nord-London), London
5 km fra sentrum.
Priser fra 1067 NOK
Lancaster Gate Hotel

Lancaster Gate Hotel

Nær Kensington Gardens, London
4 km fra sentrum.
Priser fra 1201 NOK
London Town Hotel

London Town Hotel

I London (London sentrum), London
5 km fra sentrum.
Priser fra 1265 NOK
Go Native Tower Bridge

Go Native Tower Bridge

Nær Tower of London, London
4 km fra sentrum.
Priser fra 1281 NOK
Mowbray Court Hotel

Mowbray Court Hotel

I London (London sentrum), London
5 km fra sentrum.
Priser fra 1319 NOK
Mentone Hotel

Mentone Hotel

Nær British Library, London
2 km fra sentrum.
Priser fra 1370 NOK
The Harrison

The Harrison

Nær British Library, London
2 km fra sentrum.
Priser fra 1529 NOK
Rez Apartments

Rez Apartments

Nær Tower of London, London
4 km fra sentrum.
Priser fra 1571 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i London

Hvor skal man bo i London? Anbefalte bydeler

Skal du bo nære sentrum av London anbefaler vi bydelene Paddington, Kensington, Notting Hill, The City of London, Knightsbridge, Chelsea og Bayswater. Det finnes mange fine områder som nås enkelt med undergrunnsbanen, f.eks. Camden Town.

Reiseguide med tips til hvor man skal bo i London

London er den største byen på de britiske øyer, og hovedstaden i Storbritannia. Byen ligger i England, og har en historie som strekker seg nesten 2000 år tilbake i tid. I tillegg til å være blant en av verdens mest besøkte turistbyer, kan London også by på alt fra travle shoppinggater, kjente fotballklubber og noen av verdens beste nattklubber, til kunstgallerier, verdenskjente muséer og en rekke historiske bygninger.

Enten du ser etter et vanlig hotellrom, pensjonat, boutiquehotell eller luksushotell, kan vi hjelpe deg med å finne gode hotelltilbud til rimelige priser.

Shopping i London

London er et mekka for de som er interessert i shopping, eller de bare liker å kikke. Her kan man finne noe for enhver smak, enten man liker lange handlegater, store shoppingsentre eller små og koselige butikker.

Shopping på Oxford Street

Oxford Street er en av Londons mest kjente handlegater, og har siden tidlig på 1800-tallet vært tilholdssted for en rekke store varehus og butikker. Noen av butikkene eksisterer her fortsatt, som for eksempel John Lewis, som har vært på Oxford Street siden 1864.

I dag er handlegaten tilholdssted for flere hundre store og små butikker, og mange britiske kjeder har sine flaggskipbutikker her.

Oxford Street er også populært turistmål på vinteren, spesielt rundt juletider, da de hvert år er kjent for å sette opp store og spektakulære julelys og juledekorasjoner. Skal man til London på denne tiden er det viktig å bestille hotell i god tid, da det er mange turister som reiser hit på vinteren.

Er du interessert i å finne hoteller i nærheten av Oxford Street kan vi hjelpe deg!

Markeder i London

Er man lei av kjøpesentre og varemagasiner, eller bare føler seg eventyrlysten, kan markedene i London være et godt alternativ. Her kan man finne nesten hva som helst til veldig gode priser. Enten man er på utkikk etter antikviteter, eksklusive delikatesser eller merkeklær, finner man alltid det man er på jakt etter.

Her kan du se en liste med oversikt over markeder i London.

Er du interessert i å finne ut mer om shopping, kan vi anbefale denne artikkelen med flere tips til shopping i London.

Bo i London sentrum

Vi tilbyr en rekke hoteller i sentrum av London. Her har man kort vei til de fleste attraksjoner, og det er et ypperlig utgangspunkt hvis man ønsker mange muligheter for å se seg rundt.

Rundt Hyde Park finnes det flere koselige områder som Paddington, Kensington, Bayswater, Chelsea, Notting Hill og Knightsbridge, hvor det er mange hoteller med god beliggenhet.

Ønsker du å bo sentralt og billig kan vi blant annet anbefale Holiday Inn London – Oxford Circus, hvor man har kort vei til mange kjente attraksjoner og turistmål.

Andre hoteller vi kan anbefale hvis man ønsker å bo billig i sentrum er Queens Park Hotel og Park Plaza County Hall London

Transport i London

Mulighetene er mange hvis man ønsker å komme seg rundt. London har et utbredt kollektivtilbud, og i tillegg til å ha verdens eldste undergrunnsbane, er byen også kjent for sine ikoniske, røde toetasjesbusser.

Med over 700 bussruter, undergrunnsbane med 11 linjer og 6 jernbanelinjer som forbinder hele byen, er det en enkel sak å komme seg dit man vil.

Her kan du finne oversiktskart over Londons undergrunnsbane.

Hoteller nær Paddington

Mange turister velger å ta Heathrow Express fra Heathrow, inn til London sentrum. Denne togruten stopper ved Paddington stasjon, som er et flott utgangspunkt hvis man ønsker å utforske London.

Vi kan hjelpe deg med å finne bra og billige hoteller i nærheten av Paddington stasjon.

Hvordan komme seg til London

Det er totalt seks flyplasser som ligger i nærheten av London. De mest populære av disse er Heathrow (LHR) og Gatwick (LGW), og det er mange hoteller som ligger i kort radius til disse flyplassene.

Vi kan hjelpe deg med å finne hoteller i nærheten av Gatwick eller hoteller i nærheten Heathrow.

Fra flyplassene er det også gode muligheter for kollektivtransport inn til sentrum, enten i form av taxi, buss eller tog.

London for barn

London har en rekke tilbud og attraksjoner som egner seg godt for både store og små. Alt fra London Zoo og Madame Tussauds til musikaler som Lion King og store lekebutikker kan være like spennende å se, både for barn og voksne.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange hoteller i London er også svært barnevennlige og tilbyr blant annet overnatting med flere barn på samme rom.

Her kan du finne flere tips til å reise med barn til London.

Attraksjoner i London

Hovedattraksjonene i London er Buckingham Palace, Westminster, Big Ben, Trafalgar Square og Piccadilly Circus. De fleste attraksjonene ligger plassert i området rundt sentrum, og finner man et hotell her, har man gode muligheter til å utforske det London har å by på.

London er tettpakket med historiske og ikoniske bygninger som er verdt å få med seg. I tillegg til dette finner man blant annet også muséer, teatre, gallerier og restauranter som også er verdt et besøk. Så enten man er interessert i historie, kultur, arkitektur eller bare har lyst til å oppleve London, finner man alltid noe man noe man synes er spennende.

Besøker man Westminster kan man se den britiske parlamentsbygningen og ikke minst klokketårnet Big Ben. Tower of London er også et populært besøksmål, og på lik linje med steder som Buckingham Palace og Tower Bridge, har de en lang og spennende historie. Vi tilbyr bra hoteller like i nærheten av disse attraksjonene som for eksempel Queens Park Hotel og Apex City Of London Hotel.

London er også kjent for sine musikaler og teatre. West End regnes som det viktigste underholdningsdistriktet i London, og her kan man se alt fra musikaler som Mamma Mia, Grease, Lion King eller Billy Elliot til ballettoppsettingen av Romeo og Julie. Billetter til oppsettingene kan man blant annet forhåndsbestille på nett.

Er man interessert i muséer anbefales det å blant annet besøke British Museum og National History Museum. Her kan man oppleve alt fra forhistoriske dinosaurskjelletter til artefakter fra det gamle Egypt. Hvis man er interessert i kunst bør man også ta turen innom Tate Modern, som er Storbritannias nasjonalmuseum for samtidskunst, og National Gallery som stiller ut malerier av blant annet Leonardo da Vinci og Van Gogh. Leter du etter hoteller i nærheten av disse stedene, kan vi blant annet anbefale Cheval Harrington Court og Novotel London City South.

Hvis man bare ønsker å slappe av, kan en tur igjennom St James Park og MayFair passe perfekt. Det kan også en båttur nedover Themsen eller en tur med London Eye, hvor man får oppleve London fra nye og spennende vinkler.

Skal man på konserter, musikaler, fotballkamper, messer og lignende kan vi hjelpe deg med hotellrom beregnet til dette.

London har også mange andre attraksjoner og severdigheter som er verdt å få med seg. Her kan du finne mange flere tips til steder og attraksjoner å se i London. (Engelsk)

Anbefalinger og tips til hotell

Det kan være vanskelig å velge et hotell i London. Vi tilbyr hoteller for enhver smak, enten man ser etter små overnattingssteder eller store kjedehoteller. Vi har alt fra spa-, boutique- og konferansehoteller til familiehoteller, avhengig av hva man ønsker.

Her kan du lese noen tips til ulike hoteller i London.

Det er mange blogger og nettsider som skriver anbefalinger og tips til hoteller i London, og det kan være vanskelig å finne frem i denne jungelen av informasjon. Har du problemer med å velge hotell, kan vi hjelpe deg! Ta kontakt med vår kundeservice som har bred erfaring og nyttige tips til hvilke hoteller man bør velge.