Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i Malmö sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Malmö

Hotel Garden

Hotel Garden

Nær St Petri kyrka, Malmö
Priser fra 867 NOK
Teaterhotellet

Teaterhotellet

Nær Lilla torg, Malmö
1 km fra sentrum.
Priser fra 898 NOK
Park Inn by Radisson Malmö Hotel

Park Inn by Radisson Malmö Hotel

Nær HSB Turning Torso, Malmö
1 km fra sentrum.
Priser fra 1013 NOK
Hotell Astoria

Hotell Astoria

Nær Lilla torg, Malmö
Priser fra 1104 NOK
Scandic Stortorget

Scandic Stortorget

Nær Lilla torg, Malmö
Priser fra 1146 NOK
Best Western Malmo Arena Hotel

Best Western Malmo Arena Hotel

Nær Emporia, Malmö
5 km fra sentrum.
Priser fra 1238 NOK
The More Hotel

The More Hotel

I Malmö (Centrum), Malmö
1 km fra sentrum.
Priser fra 1352 NOK
Quality Hotel View

Quality Hotel View

Nær Malmö Arena, Malmö
5 km fra sentrum.
Priser fra 1439 NOK
Clarion Hotel & Congress Malmo Live

Clarion Hotel & Congress Malmo Live

Nær Malmö rådhus, Malmö
Priser fra 1628 NOK
Scandic Triangeln

Scandic Triangeln

I Malmö (Centrum), Malmö
1 km fra sentrum.
Priser fra 2338 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Malmö

Reiseguide Malmö

Bo bra og billig på hotell i Malmö sentrum

Twowells, Wikimeda Commons. Lisensiert under Creative Commons 3.0

Malmö er en svensk by i Skåne län i landskapet Skåne. Det er Sveriges tredje største by med en befolkning i overkant av 250 000 innbyggere. Ønsker du å bo sentralt på hotell i Malmö sentrum? Vi i Cityhotels.no tilbyr alltid billig og bra hotell i Malmö sentrum, utenfor sentrum og i nærheten av flyplassene Sturup og Kastrup. Vi har alltid gode hotelltilbud og rimelige priser enten du skal på spa, romantisk weekend, messe, gruppereise eller shopping. Malmö er nok Sveriges mest kontinentale by og Sveriges vindu til Europa. Danmark og København ligger kun en kort togtur unna, nemlig over den flotte Öresundsbron som åpnet i 2000. Om du vil oppleve København kan det være smart å bo bra og billig på hotell i Malmö sentrum ettersom reisetiden er såpass kort. Arkitekturen i Malmö har romansk karakter med bombastiske bygninger og gater. Det er en veldig hyggelig og sjarmerende by å rusle rundt i, og det er også en by med 164 ulike nasjoner og 100 språk og det gjenspeiles på enestående vis i alle de ulike restaurantene og kafeene. I løpet av det seneste tiåret har Malmö gjennomgått en dramatisk forvandling. Denne postindustrielle, kosmopolitiske byen har ”tatt tilbake” strandpromenaden og menneskenes nærhet til havet. Her er det nå bygd nye bydeler fulle av interessant og moderne arkitektur, som den spektakulære ”skyskraperen” Turning Torso. Den har en høyde på 190 meter og er en av Europas høyeste boligblokker. Malmös gamle sentrum er lite, koselig og intimt, og er samlet rundt Stortorget, Lilla Torg, Gustav Adolfs torg og Davidshalls torg. Her kan du rusle rundt i de idylliske gågatene, der de fleste severdigheter, attraksjoner, restauranter og butikker ligger på kort gåavstand. Når det gjelder folkeliv og natteliv har tilreisende mye å glede seg over. Rundt Lilla Torg er det et yrende folkeliv om kvelden. Dette er sentrum for Malmøs restaurant- og uteliv.
I sentrum er det mange interessante bygninger fra ulike historiske epoker, blant annet de gamle trehusene fra 1500-tallet. Malmö Konstmuseum er et av de største kunstmuseene i Sverige, med en fantastisk beliggenhet i renessanseslottet Malmöhus. St Petri kyrka fra tidlig 1300-tall er Malmös katedral og ligger rett ved Stortorget. Til slutt må vi også nevne at Malmö er shoppingbyen fremfor noen, med hele 800 butikker og 7 kjøpesentre. Det viktigste shoppingstrøket går fra Stortorget og Lilla Torg, via Södergatan, forbi Gustav Adolfs Torg og videre sørover langs Södra Förstadsgatan. Vi i Cityhotels.no ønsker at du får et fantastisk opphold i denne flotte byen og tilbyr deg alltid bra og billig hotell i sentrum av Malmö. Vi har alt fra pensjonat til luksushotell og vanlig hotell. For deg som reiser med barn har vi også barnevennlig hotellrom.

FLY

Sturup flyplass ligger 33 km fra Malmö og herfra går hyppige busser inn til Malmö sentrum. Et annet godt alternativ er å fly til København Lufthavn Kastrup. Herfra kan man svært enkelt reise med tog, over Öresundsbron, som går hvert 20. minutt. Da er du i Malmö sentrum i løpet av bare 24 minutter.