Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Hoteller i Stockholm sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Stockholm

Scandic Ariadne

Scandic Ariadne

Nær Magasin III, Stockholm
3 km fra sentrum.
Priser fra 1623 NOK
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Nær Soderhallarna, Stockholm
3 km fra sentrum.
Priser fra 1749 NOK
First Hotel Drottning Kristina

First Hotel Drottning Kristina

Nær Kungliga Operan i Sverige, Stockholm
1 km fra sentrum.
Priser fra 2012 NOK
Mornington Hotel Stockholm City

Mornington Hotel Stockholm City

I Stockholm (Stockholm sentrum), Stockholm
1 km fra sentrum.
Priser fra 2035 NOK
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad

Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjöstad

I Stockholm (Hammarby Sjöstad), Stockholm
4 km fra sentrum.
Priser fra 2041 NOK
Hotel Aldoria

Hotel Aldoria

I Stockholm (Stockholm sentrum), Stockholm
2 km fra sentrum.
Priser fra 2084 NOK
Elite Hotel Adlon

Elite Hotel Adlon

Nær Stockholms stadshus, Stockholm
Priser fra 2425 NOK
Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm

Radisson Blu Royal Park Hotel, Stockholm

Nær Fjärilshuset, Solna
5 km fra Stockholm sentrum.
Priser fra 1661 NOK
Park Inn by Radisson Solna

Park Inn by Radisson Solna

Nær Solna Centrum kjøpesenter, Solna
5 km fra Stockholm sentrum.
Priser fra 1661 NOK
Hotel Attache

Hotel Attache

Nær Soderhallarna, Hägersten
5 km fra Stockholm sentrum.
Priser fra 1311 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Stockholm

Områder og bydeler nær Stockholm

Reiseguide Stockholm

Bo bra og billig på hotell i Stockholm sentrum

Stockholm er hovedstaden i Sverige, og er blant en av Europas mest besøkte turistbyer. Byen har blitt bygget på mange øyer, og blir ofte kalt for «Nordens Venezia» på grunn av alle sine kanaler og broer. Stockholm har i dag nesten 900 000 innbyggere, og markedsfører seg selv som «hovedstaden i Skandinavia». Byen er blant annet kjent for sin vakre skjærgård, som består av mer enn 30 000 øyer, skjær og holmer, og ikke minst alle sine attraksjoner og museer.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i Stockholm. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, spa-, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert en rimelig overnatting hos oss.

Shopping i Stockholm

Stockholm er kanskje en av Nordens beste byer å shoppe i, og det er mange shoppingstrøk som tilbyr alt fra dyre og eksklusive butikker, til vanlige kjedebutikker og kjøpesentre.

Er man på jakt etter de vanlige kjedebutikkene bør man ta turen til Drottninggatan. Dette er en av de store gågatene i Stockholm, og i tillegg til å finne tett i tett med butikker her, finner man også mange puber og restauranter. Vil man kikke i mer eksklusive butikker, bør man ta turen til Biblioteksgatan. Her finner man kjente designerbutikker som blant annet Emporio Armani og Swarovski.

Ser du etter hotell i nærheten av Drottninggatan eller hotell i nærheten av Biblioteksgatan, har vi flere gode hotelltilbud og rimelige priser på hotellrom.

Julemarked på Skansen

Helt siden 1903 har julemarkedet på Skansen vært en populær juletradisjon i Stockholm. Markedet holdes som regel fra første lørdag i advent, og varer utover mot siste søndag i advent.

Vil du vite mer om julemarkedet på Skansen, bør du ta en titt her. Ser du etter hotell i nærheten av Skansen, har vi flere bra og billige hoteller som ligger like i nærheten.

Hotell i Stockholm sentrum

Gamlebyen (Gamla stan), og områdene rundt regnes for å være sentrum av Stockholm. Det er i disse områdene man finner de fleste attraksjonene og severdighetene, og vil man ha kort vei til det meste denne byen har å by på, bør man absolutt bo på et hotell som ligger sentralt.

Er du på jakt etter hotellrom sentralt i Stockholm, kan blant annet anbefale Mälardrottningen Hotell og Freys Hotel, som begge ligger i kort radius til de fleste av byens attraksjoner. Dessuten kan du finne mange andre hoteller med god beliggenhet i Stockholm sentrum ved å sjekke ut våre anbefalte hoteller lenger ned på denne siden.

Transport

Stockholm har et bredt utvalg av kollektivtransport, og hele byen knyttes sammen av et stort T-banenett, som dekker store deler av byen, og et velfungerende bussnett. Planlegger du å reise kollektivt, kan det være lurt å bruke reiseplanleggeren til å finne frem.

Hvordan komme seg til Stockholm

Den enkleste måten å komme seg til Stockholm på, er enten via fly eller tog. Stockholms hovedflyplass, Arlanda (ARN), ligger cirka 20 minutter unna sentrum, og mange norske flyselskaper tilbyr direkteflyvninger hit. Fra flyplassen kan man blant annet ta flytoget, som går rett inn til sentrum, i tillegg til taxi og buss.

Tog er den billigste, og kanskje mest komfortable måten å reise til Stockholm på. Togturen tar cirka 6 timer, men kan til gjengjeld koste halvparten av prisen man ville betalt for å fly. Dette er dermed et godt alternativ til både bil og fly.

Ser du etter hotell i nærheten av jernbanestasjonen i Stockholm eller i nærheten av Arlanda (ARN), har vi flere gode tilbud blant våre hoteller.

Stockholm med barn

Stockholm er en perfekt by å ta med barna til. Byen har en mengde med barnevennlige attraksjoner, som blant annet fornøyelsesparken Gröna Lund, kulturparken på Skansen og Junibacken. Her er det mye å oppleve for store og små, og man finner garantert noe alle har lyst til å være med på.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i Stockholm er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien. Ser du etter hotell i nærheten av mange barnevennlige attraksjoner, bør du kikke på hoteller i Östermalm-området.

Severdigheter og attraksjoner

Stockholm har en mengde attraksjoner og severdigheter som er verdt å få med seg.

Gamla stan er Stockholms eldste bydel, og byens opprinnelige sentrum. De fleste bygningene her ble bygget på 1700- og 1800-tallet, og mange av byens kjente og mest historiske bygninger ligger her. Blant annet kan man se Riksdagshuset, som er tilholdssted for Sveriges riksdag, Nobelmuseet, og ikke minst Stockholms slott, som er den Svenske monarkens offisielle residens. I tillegg finner man også attraksjoner som Stortorget og Riddarholmen her.

Vi har mange gode tilbud på hoteller i nærheten av Gamla stan.

Har man lyst til å se flere kongelige bygninger, bør man ta turen innom Drottingholms slott. Dette slottet står på UNESCOs verdensarvliste, og har noen av Europas best bevarte bygninger fra 1700-tallet.

Et annet populært turistmål er Skansen. Her finner man en egen dyrehage og akvarium, i tillegg til det populære friluftsmuseet. Dette museet stiller ut skandinaviske hus fra helt tilbake til 1200-tallet, og her kan man faktisk finne en kopi av en ekte 1800-talls by med apotek, butikker, verksteder og liknende. Reiser man med barn, er Skansen et perfekt sted å dra hvis man vil få med seg attraksjoner som passer godt for både store og små.

Vil man besøke museer og gallerier, har Stockholm også et stort utvalg. Vasamuseet, Moderna museet og Nationalmuseet er noen av de mest populære, og stiller ut alt fra svensk sjøfartshistorie til moderne og historisk kunst. De fleste museene ligger i området rundt sentrum, og vi kan anbefale å bestille hotell i området rundt Östermalm hvis man ønsker kort vei til mange av Stockholms museer og gallerier.

Her kan du finne masse tips for attraksjoner og severdigheter i Stockholm og her et kart over dem.

Anbefalinger og hotelltips

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Du kan spare masse penger på bestille gruppereise med fly og hotell hos oss. Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise . Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell, eller sjekk ut våre anbefalte hoteller nedenfor.