Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i Hamburg sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Hamburg

Hotel Lumen am Hauptbahnhof

Hotel Lumen am Hauptbahnhof

Nær Kunsthalle, Hamburg, Tyskland, Hamburg
1 km fra sentrum.
Priser fra 656 NOK
Centro Hotel Keese

Centro Hotel Keese

Nær St. Michaelis-kirken, Hamburg
2 km fra sentrum.
Priser fra 899 NOK
Hotel Condor

Hotel Condor

Nær Kunsthalle, Hamburg, Tyskland, Hamburg
1 km fra sentrum.
Priser fra 915 NOK
Nordic Hotel Domicil

Nordic Hotel Domicil

I Altona-Altstadt (Schanzenviertel), Hamburg
2 km fra sentrum.
Priser fra 916 NOK
STAY! Hotel Boardinghouse

STAY! Hotel Boardinghouse

Nær Kunsthalle, Hamburg, Tyskland, Hamburg
1 km fra sentrum.
Priser fra 976 NOK
Dorint Hotel Hamburg Eppendorf

Dorint Hotel Hamburg Eppendorf

I Hamburg (Eppendorf), Hamburg
5 km fra sentrum.
Priser fra 1024 NOK
Hotel Fürst Bismarck

Hotel Fürst Bismarck

Nær Kunsthalle, Hamburg, Tyskland, Hamburg
1 km fra sentrum.
Priser fra 1034 NOK
Centro Hotel City Gate

Centro Hotel City Gate

Nær Kunsthalle, Hamburg, Tyskland, Hamburg
2 km fra sentrum.
Priser fra 1135 NOK
Hotel Alster-Hof

Hotel Alster-Hof

Nær Hamburg rådhus, Hamburg
1 km fra sentrum.
Priser fra 1491 NOK
Novum Hotel Holstenwall Hamburg Neustadt

Novum Hotel Holstenwall Hamburg Neustadt

Nær St. Michaelis-kirken, Hamburg
1 km fra sentrum.
Priser fra 1905 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Hamburg

Områder og bydeler nær Hamburg

Reiseguide Hamburg

Bo bra og billig på hotell i Hamburg sentrum

Hamburg er Tysklands nest største by, og i tillegg til å være en egen delstat, er det også en av landets viktigste havnebyer. Byen har en historie som strekker seg helt tilbake til starten av 800-tallet, og det har vært et viktig sted for tysk sjøfartshistorie og tysk industri. Det offisielle navnet på byen er «Freie und Hansestadt Hamburg», som henger igjen etter tiden da Hanseatene holdt til her.

Hamburg er også kjent for å være en by med et rikt kunst- og kulturliv, og har et stort utvalg av blant annet teatre, musikkstudioer, kinoer og musikkforlag. Byen har også et yrende uteliv, med blant annet over 100 musikklubber, og man finner i tillegg mange gode steder for shopping, mat og drikke, som gjør at dette er en by som passer for de fleste.

Ønsker man å finne bra og billig overnatting i Tyskland, er Hamburg absolutt et sted man bør prøve. De fleste reiser hit om sommeren, men Hamburg har også mye å by på utenfor sommermånedene, blant annet i desember, hvor det arrangeres noen av de beste julemarkedene i Tyskland.

Bo bra og billig i Hamburg sentrum

Hamburg er delt opp i sju bydeler, hvorav «Hamburg-Mitte» er bydelen som regnes for å være sentrum. Her finner man blant annet gamlebyen Hamburg-Altstadt hvor man kan se noen av Hamburgs mest kjente bygninger, som blant annet rådhuset, og noen av Hamburgs mest besøkte shopping-gater.

Vi har mange hoteller med god beliggenhet i Hamburg sentrum. Ser du etter hotell i området rundt sentrum og Altstadt har vi mange anbefalte hoteller til rimelige priser. Vi kan spesielt anbefale Steigenberger Hotel, som blant annet har eget spa, og gode muligheter hvis man skal arrangere konferanser eller events.

Transport

Hamburg er et viktig knutepunkt for blant annet jernbane- og veitrafikken fra Tyskland til Skandinavia, og byen har to store jernbanestasjoner. Hauptbahnhof, som er den største av disse, er blant annet en av Europas mest trafikkerte stasjoner, og tar daglig imot over 450 000 reisende.

Internt har byen et godt utbygd kollektivtilbud, med blant annet buss, undergrunnsbaner og lokaltog. Her kan du finne rutetabeller og kart over kollektivtilbudet i Hamburg.

Hotell nær flyplassen i Hamburg

Hamburg flyplass, eller Flughafen Hamburg (HAM), er Hamburgs eneste flyplass. Den ble åpnet i 1911 og er Tysklands eldste flyplass. Mange flyselskaper tilbyr direkteflyvninger hit fra flere norske flyplasser, og det er et lurt sted å lande hvis man ønsker å bo bra og sentralt, og ha kort vei inn til Hamburg sentrum.

Ser du etter hotell i nærheten av flyplassen? Vi har mange gode hotelltilbud på hotellrom og annen overnatting i nærheten av Flughafen Hamburg (HAM).

Hamburg med barn

Hamburg er et ypperlig reisemål hvis man ønsker å ta med seg barn. Her kan man blant annet finne det som hevdes å være Tysklands beste dyrehage, Hagenbeck Tierpark og et eget barnemuseum, som kan være interessant for både store og små.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med barnevennlige hotell. Finner du ikke det du leter etter, kan du ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg med å finne det hotellet som passer for deg og din familie.

Attraksjoner og severdigheter

Som turist i Hamburg er det mange ting å se og oppleve. Her kan man blant annet finne attraksjoner som Carl Hagenbecks dyrepark, skrekk-kabinettet «The Dungeons», erotisk kunstmuseum og kunst og håndverksmuseet, som er Tysklands nest største samling av kunst og håndverk.

Et populært turistmål er parkene og områdene Alster-sjøen, som er to innsjøer med tilhørende grøntområder, og en av sideelvene til Elben. Hit er det perfekt å dra hvis man vil slappe av eller ta seg en spasertur, og det er muligheter for å blant annet leie en kano eller en robåt. Ønsker du å bo i nærheten, kan vi anbefale flere av våre hoteller i området rundt St. Georg.

Et annet populært turistmål er Altstadt, eller gamlebyen i Hamburg. Store deler av Hamburg har opp i gjennom tiden vært preget av kriger og branner, og dette er den delen av byen som har blitt best bevart. Her finner man de fleste kjente byggverkene i byen, som blant annet rådhuset og St. Michaelis-kirken, som er et kjent syn på Hamburgs silhuett. Leter du etter hotell i nærheten av Altstadt i Hamburg, har vi mange gode hotelltilbud.

Mange som drar til Hamburg tar også turen inn om Reeperbahn, som i tillegg til å ha mange kjente nattklubber, barer og diskoteker, er kjent for å være byens «red-light district». Vi har mange rimelige hotellrom og gode tilbud hvis man ønsker å bo i nærheten av Reeperbahn.

Shopping i Hamburg

Hamburg er også en fin by å dra til hvis man ønsker å shoppe, og det finnes flere store shoppinggater, varemagasiner og shoppingsentre. De mest kjente handlegatene er blant annet Jungfernstieg og Spitalerstrasse, som kan by på mange spennende butikker.

I tillegg finnes det også mange markeder i Hamburg. Blant de mest kjente er kanskje fiskemarkedet som arrangeres hver søndag, og har vært en tradisjon i over 300 år. Her selger man mye mer enn det man skulle tro ut i fra navnet, og man kan få kjøpt alt fra suvenirer og bruktgjenstander til frukt og fisk. Leter du etter bra og billig hotell i nærheten av fiskemarkedet, har vi mange hoteller å velge mellom.

Anbefalinger og hotelltips

Vi har et bredt utvalg på alt av pensjonater, boutique- og luksushoteller, spahoteller og liknende. Vi har også mange hoteller som passer hvis du skal på konserter, musikaler, fotballkamper, messer og lignende arrangementer. Finner du ikke det du leter etter, kan du ta kontakt med vår kundeservice, så hjelper vi deg med å finne det hotellet som passer for deg.

Planlegger du en gruppereise til Hamburg, kan vi i Cityhotels også hjelpe deg med å sette sammen dette. Ta kontakt med oss gjennom vårt interesse-skjema, så hjelper vi deg med å skreddersy din gruppereise, og hjelper deg med å få mest mulig ut av turen.