Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i Los Angeles sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Los Angeles

The Historic Mayfair Hotel Los Angeles

The Historic Mayfair Hotel Los Angeles

Nær Microsoft Theater, Los Angeles
1 km fra sentrum.
Priser fra 1113 NOK
Shelter Hotel Los Angeles

Shelter Hotel Los Angeles

I Los Angeles (Koreatown), Los Angeles
4 km fra sentrum.
Priser fra 1374 NOK
Millennium Biltmore Hotel Los Angeles

Millennium Biltmore Hotel Los Angeles

Nær Walt Disney konserthall, Los Angeles
Priser fra 1739 NOK
Miyako Hotel Los Angeles

Miyako Hotel Los Angeles

I Los Angeles (Little Tokyo), Los Angeles
1 km fra sentrum.
Priser fra 1768 NOK
Radisson at USC, Los Angeles

Radisson at USC, Los Angeles

Nær Universitetet i Sør-California, Los Angeles
4 km fra sentrum.
Priser fra 1779 NOK
Hotel Normandie

Hotel Normandie

I Los Angeles (Koreatown), Los Angeles
4 km fra sentrum.
Priser fra 1859 NOK
The LA Hotel Downtown

The LA Hotel Downtown

Nær Walt Disney konserthall, Los Angeles
Priser fra 2451 NOK
DoubleTree by Hilton Hotel Los Angeles Downtown

DoubleTree by Hilton Hotel Los Angeles Downtown

Nær Walt Disney konserthall, Los Angeles
1 km fra sentrum.
Priser fra 2606 NOK
The LINE Hotel

The LINE Hotel

I Los Angeles (Koreatown), Los Angeles
4 km fra sentrum.
Priser fra 2686 NOK
The Westin Bonaventure Hotel and Suites, Los Angeles

The Westin Bonaventure Hotel and Suites, Los Angeles

Nær Walt Disney konserthall, Los Angeles
Priser fra 3696 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Los Angeles

Områder og bydeler nær Los Angeles

Reiseguide Los Angeles

Bo bra og billig på hotell i Los Angeles sentrum

Los Angeles, ofte forkortet LA, er en by i staten California, på vestkysten av USA. Denne byen er den største i California, og den nest største i USA etter folketall, med over 3,8 millioner innbyggere i bykjernen. Los Angeles er blant annet kjent for sin filmindustri, og Hollywood har vært senteret for Amerikansk filmindustri siden tidlig på 1900-tallet. Mange vil ofte kjenne igjen steder de har sett på filmer eller TV-serier, og det er ikke umulig at man får se noen kjendiser når man er her også.

Los Angeles er en by man kan reise til året rundt. Det varme klimaet sørger for at temperaturen her nesten alltid ligger mellom 20 til 30 grader, og byen har gjennomsnittlig 325 dager med sol i året!

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i Los Angeles. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, spa-, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss.

Hvor i Los Angeles bør man bo?

Los Angeles er en stor by, og vil man bo nærme mange av byens mest populære attraksjoner og severdigheter, lønner det seg å finne hoteller med sentral beliggenhet i Los Angeles sentrum . Bor man på et hotell i sentrum har man kort vei til populære turistmål som for eksempel Hollywood og Beverly Hills, og man har gode muligheter til å utforske byen.

Reise til Los Angeles med barn

Los Angeles er en by som passer godt hvis man skal reise med barn. Den amerikanske maten faller alltid i smak hos både store og små, og byen har i tillegg en rekke attraksjoner som egner seg godt for barn. Reiser man først hit med barn, er man nesten nødt til å ta en tur til Disneyland, og et besøk i Universal Studios er også noe som garantert er populært blant barna.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i Los Angeles er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Transport

Los Angeles har et relativt godt kollektivtilbud. Her finner man undergrunnsbaner, lokaltog, busser og trikker, og man kan komme seg rundt i store deler av de sentrale delene av byen ved å reise kollektivt. Vil du lese mer om LAs offentlige transportsystem, kan du sjekke ut denne siden. Skal du reise kollektivt kan det være kjekt å bruke ruteplanleggeren, for å finne ut hvilke linjer du må ta. Det finnes også en egen app som kan hjelpe deg med å planlegge reiseruten.

Los Angeles har hatt et relativt stort problem med forurensning og smog, og politikerne i byen arbeider med å gjøre det enklere for turister å reise rundt og oppdage byen uten bil. Det finnes dermed flere ruter man kan ta for å komme seg rundt med metroen, til fots og med sykkel, og det er en flott måte å oppleve byen på. Du kan lese mer om Los Angeles’ bilfrie reiseruter og turer, på denne siden.

Hvordan komme seg til Los Angeles?

Flyr man til Los Angeles, lander man sannsynligvis på Los Angeles Internasjonale flyplass (LAX) , ofte forkortet for LAX. Dette er verdens sjette største flyplass, og den tredje største i USA, men er kun en av flyplassene som er knyttet til byen. LAX ligger cirka 27 kilometer fra sentrum, og det går busser herifra som kan ta deg med inn til sentrum. Det er også mulig å komme seg fra flyplassen og inn til sentrum med taxi, men dette er en del dyrere enn å reise kollektivt.

Ser du etter hotell i nærheten av Los Angeles Internasjonale flyplass (LAX) , har vi flere gode hotelltilbud. Blant annet kan vi anbefale DoubleTree by Hilton LAX - El Segundo.

Severdigheter og attraksjoner

Los Angeles har utrolig mange attraksjoner og kjente steder, og man kan nesten holde på i ukesvis hvis man skal besøke alle. Skal man reise hit, kan det dermed være lurt å finne ut i god tid hvilke attraksjoner man vil besøke, slik at man kan få mest ut av turen.

En av LAs mest populære attraksjoner er Hollywood, selve hjertet til den amerikanske filmindustrien. De første filmskaperne slo seg ned her på starten av 1900-tallet på grunn av det gode været, det flotte landskapet og de gode lysforholdene for filming. Den kanskje mest kjente gaten her er Hollywood Boulevard, hvor man blant annet finner Walk of Fame, voksmuseet, Grauman’s Chinese Theatre og en rekke andre kjente bygninger. Drar man først til Hollywood er man også nødt til å få med seg Hollywoodskiltet, som er kjent fra mange filmer og tv-serier, og det første mange tenker på når de hører Hollywood.

Leter du etter et rimelig hotell i Hollywood? Vi har flere bra og billige hoteller i dette området.

En annen attraksjon, som er morsom for både store og små, er Disneyland. Dette er en av verdens mest populære og mest besøkte fornøyelsesparker, og har vært i drift siden midten av 50-tallet. Parken har siden den gang gjennomgått en rekke utvidelser og fornyelser, som har hold den moderne og spennende, og det er ikke uten grunn at den er en av verdens mest besøkte parker gjennom tidene.

Ser du etter hoteller i nærheten av Disneyland, har vi mange gode hotelltilbud.

Har man ikke fått nok av fornøyelsesparker etter å ha besøkt Disneyland, bør man ta turen til Universal Studios. Denne parken fungerer både som fornøyelsespark og filmstudio, og er et av de eldste og mest kjente studioene i Hollywood som fortsatt er i bruk. Her finner man flere attraksjoner med temaer fra kjente filmer og serier som Simpsons, Shrek og Jurassic Park.

Selv om Hollywood er stedet hvor filmstjernene jobber, er det Beverly Hills og Bel Air man bør dra til hvis man vil se hvor filmstjernene bor. Følger man Sunset Boulevard fra Hollywood, går man forbi en rekke kjente attraksjoner på veien, før man kommer til Beverly Hills og Bel Air. Her kan man se husene til mange av de store film- og tv-stjernene, i tillegg til en mengde andre store og små attraksjoner.

Er du på jakt etter hoteller i Beverly Hills, kan vi blant annet anbefale Hotel Beverly Terrace.

Ikke langt fra Beverly Hills og Hollywood, finner man Santa Monica og Santa Monica Beach. Her er kanskje noen av Los Angeles flotteste strender, og for de som vil ha en aktiv ferie er dette et perfekt sted å bo. Vi har flere hoteller i Santa Monica, hvis du ser etter et godt hotelltilbud.

Anbefalinger og hotelltips

Vil du ha flere tips til ting du kan gjøre, eller steder å bo i Los Angeles, kan vi anbefale denne artikkelen.

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell.