Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i San Diego sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i San Diego

Ramada Gaslamp Convention Center-The Historic St James Hotel

Ramada Gaslamp Convention Center-The Historic St James Hotel

Nær San Diego messe- og konferansesenter, San Diego
Priser fra 767 NOK
Urban Boutique Hotel

Urban Boutique Hotel

Nær San Diego maritime museum, San Diego
1 km fra sentrum.
Priser fra 874 NOK
The Horton Grand Hotel

The Horton Grand Hotel

Nær San Diego messe- og konferansesenter, San Diego
Priser fra 937 NOK
The Lafayette Hotel, Swim Club & Bungalows

The Lafayette Hotel, Swim Club & Bungalows

Nær San Diego zoologiske hage, San Diego
5 km fra sentrum.
Priser fra 1222 NOK
Handlery Hotel

Handlery Hotel

I San Diego (Mission Valley), San Diego
5 km fra sentrum.
Priser fra 1267 NOK
The Sofia Hotel

The Sofia Hotel

Nær San Diego messe- og konferansesenter, San Diego
Priser fra 1307 NOK
Bristol Hotel

Bristol Hotel

Nær San Diego maritime museum, San Diego
Priser fra 1385 NOK
Westgate Hotel

Westgate Hotel

Nær Westfield Horton Plaza, San Diego
Priser fra 1469 NOK
Residence Inn by Marriott San Diego Downtown/Gaslamp Quarter

Residence Inn by Marriott San Diego Downtown/Gaslamp Quarter

Nær San Diego messe- og konferansesenter, San Diego
1 km fra sentrum.
Priser fra 1540 NOK
Hilton Garden Inn San Diego Downtown/Bayside

Hilton Garden Inn San Diego Downtown/Bayside

Nær San Diego maritime museum, San Diego
2 km fra sentrum.
Priser fra 1641 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i San Diego

Områder og bydeler nær San Diego

Reiseguide San Diego

Bo bra og billig på hotell i San Diego sentrum

Wikimeda Commons. Lisensiert under Creative Commons 3.0

San Diego er den nest største byen i delstaten California, og den åttende største i USA. Byen ligger sør-vest i landet, like ved Stillehavet og på grensen til Mexico. San Diego er kjent for sitt fantastiske klima, de store strendene, og for sin lange tilknytning til USAs marine.

San Diego er en helårsdestinasjon, og har over 200 dager i året med temperaturer høyere enn 21 grader. Om sommeren er det mange som velger å feriere her, og det kan være mye mennesker på strendene og i byen. Vil man reise hit litt utenfor den typiske turistsesongen, mens temperaturene fortsatt er høye, bør man passe på å dra hit rundt september.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i San Diego. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss.

Shopping i San Diego

San Diego er en flott by hvis man liker shopping. Her finner man et bredt utvalg av butikker og kjøpesentre, både innendørs og utendørs, slik at man også kan få tid til å nyte solfylte California mens man handler. Et av byens populære utendørs-sentre er Fashion Valley Center, som ligger i Misson Valley-området. Her finner man mange kjente merkevarebutikker, som Louis Vuitton, Gucci og Apple, i tillegg til blant annet en egen Disneybutikk og Legobutikk.

Leter du etter hotell i dette området, kan vi blant annet anbefale Best Western Seven Seas.

San Diego har også mye å by på hvis man liker å besøke markeder. På grunn av det gunstige klimaet er det mulig å dyrke frukt og grønt stort sett året rundt, og gårdsdrift er den fjerde største industrien i området. Rundt om i byen kan man finne flere store og små markeder som selger lokalprodusert mat og andre håndverksprodukter, som smykker og tekstiler. Vil du ha en oversikt over mange av byens markeder, kan du se på dette kartet.

Bo i San Diego sentrum

San Diego sentrum er relativt lite og kompakt, og det er ikke større enn at man klarer å komme seg rundt til fots. I sentrum finner man flere av byens attraksjoner, som blant annet San Diego Maritime Museum, Petco Park og San Diego Convention Center som er kjent for å blant annet være stedet hvor Comic-Con holdes hvert år.

Leter du etter et bra og billig hotell i San Diego sentrum, kan vi blant annet anbefale Urban Boutique Hotel og The Horton Grand Hotel.

San Diego for barn

San Diego er en by det passer godt å ta med barna til. Her finner man mange attraksjoner som egner seg godt for barn, som blant annet San Diego Zoo og SeaWorld. San Diego Zoo er en av de største dyreparkene i verden, med over 650 forskjellige dyrearter, og var en av de første dyreparkene som startet med å stille ut dyrene i naturlige omgivelser, fremfor bur. I SeaWorld finner man alt fra berg-og-dal-baner, til utendørs akvarier og dyrepark. Området kan i tillegg by på flere flotte strender, og det er garantert noe å finne på for store og små.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i San Diego er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Transport i San Diego

San Diego har et stort nettverk av offentlig transport, som består av buss, trikk og tog. Bybanen og bussene dekker store deler av sentrum og området rundt, men vil man reise lenger, til Los Angeles for eksempel, er tog et godt alternativ. Det er også gode muligheter for å leie bil, og det er greit å komme seg rundt i byen med bil, så lenge man passer på å ikke reise ut i rushtiden. Skal man leie bil, er det viktig å huske på at man stort sett må betale for parkering over hele byen, og parkeringene patruljeres hyppig av parkometervakter.

Skal du reise kollektivt i San Diego, kan det lønne seg å bruke ruteplanleggeren for å finne ut av hvilke ruter og linjer man må ta for å komme seg fram.

Hvordan komme seg til San Diego

Skal man fly til San Diego, er det enkleste å lande på San Diego Internasjonale Lufthavn (SAN) . Denne flyplassen ligger litt under 5 kilometer unna sentrum, og man kan enkelt ta seg inn til byen med buss, taxi eller tog. Det er også gode muligheter for å leie bil på flyplassen, hvis man ønsker det. Flyplassen har også togforbindelser til Los Angeles, og andre store byer i området. Flyr man fra Norge, må man regne med minst en eller to mellomlandinger, da det ikke er noen som flyr direkteruter hit.

Ser du etter hoteller i nærheten av San Diego Internasjonale Lufthavn (SAN) , har vi flere gode hotelltilbud.

Attraksjoner i San Diego

San Diego er full av attraksjoner, og enten man bare vil oppholde seg i området rundt byen, eller dra ut på lengre utflukter, er det garantert nok å finne på.

Strender er en stor attraksjon i San Diego, og ved Mission Bay, Cardiff-by-the-Sea, La Jolla Cove og mange flere steder finner man strender som passer for alt fra småbarnsfamilier til surfere og dykkere. Vil du lese mer om strendene i San Diego, kan du sjekke ut denne siden.

Vi har flere gode hotelltilbud hvis du for eksempel vil bo i nærheten av strendene i La Jolla.

Er man interessert i dyr, eller bare vil oppleve en av verdens største dyreparker, bør man ta turen til San Diego Zoo, som ligger i Balboa Park. Dyreparken har over 3700 dyr fra mer enn 650 forskjellige arter, og er blant annet en av de få parkene i verden hvor man har muligheter til å se kjempepandaer. Her kan man også besøke en stor botanisk hage, med over 700 000 planter.

Balboa Park er i tillegg en flott attraksjon i seg selv, og har store grøntområder hvis man vil skulle bli lei av asfalt og biltrafikk. Her finner man ikke bare dyreparken, men også en rekke andre museer, hager og attraksjoner. Blant annet kan det anbefales å ta turen til San Diego Air & Space Museum, eller San Diego Museum of Art.

Er du på jakt etter et hotell i nærheten av Balboa Park, kan vi anbefale å finne et hotell i nærheten av San Diego sentrum.

Vil man besøke fornøyelsesparker, er mulighetene også mange. Like i nærheten finner man SeaWorld og Legoland, og hvis man har tid ligger Disneyland bare halvannen time unna med bil. SeaWorld ligger nærmest byen, og er i tillegg til å være en fornøyelsespark, også en dyrepark og akvarium. Legoland ligger en drøy halvtime unna med bil, og her kan man blant annet se miniatyrversjoner av kjente byer i USA bygget i Lego.

Ser du etter hotell nær Legoland, har vi flere bra og billige hoteller i dette området.

I sentrum av San Diego finnes det også flere attraksjoner. USS Midway Museum, ligger ved havnen, og er et stort hangarskip hvor det stilles ut en rekke fly, i tillegg til at man kan gå rundt i skipet. Er man interessert i tegneserier eller tv-serier, bør man passe på å besøke Comic Con, som arrangeres på San Diego Convention Center i juli.

Skulle man få lyst til å reise på lengre utflukter, kan både en tur til Los Angeles eller Tijuana være gode alternativer. Turen til Los Angeles tar cirka 2 timer hvis man reiser med bil, eller nesten 3 timer hvis man reiser med tog. Dette er en by med mye å se på og gjøre, og vil man få med seg mye av Los Angeles, kan det lønne seg å finne et hotell i byen. Tijuana kan også være en fin dagstur, men man bør være oppmerksom på at det kan ta lang tid å komme inn til USA igjen når man skal krysse grensen fra Mexico, og at mange utleiefirmaer ikke tillater at man tar med leiebilen over grensen.

Anbefalinger og tips til hotell

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Ser du etter hotell med spesielle krav, som for eksempel svømmebasseng eller beliggenhet ved sjøen? Ta kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell.