Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i San Francisco sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i San Francisco

Carriage Inn

Carriage Inn

Nær Westfield San Francisco Centre, San Francisco
1 km fra sentrum.
Priser fra 1994 NOK
Hotel Fusion, a C-Two Hotel

Hotel Fusion, a C-Two Hotel

Nær Union Square, San Francisco
Priser fra 2153 NOK
The Pickwick Hotel

The Pickwick Hotel

Nær Union Square, San Francisco
1 km fra sentrum.
Priser fra 2529 NOK
Pier 2620 Hotel Fisherman's Wharf

Pier 2620 Hotel Fisherman's Wharf

Nær Lombard Street, San Francisco
2 km fra sentrum.
Priser fra 2564 NOK
Hotel Grace - A Piece of Pineapple Hospitality

Hotel Grace - A Piece of Pineapple Hospitality

Nær Union Square, San Francisco
Priser fra 2619 NOK
Hotel Mark Twain

Hotel Mark Twain

Nær Union Square, San Francisco
Priser fra 2627 NOK
da Vinci Villa

da Vinci Villa

Nær Lombard Street, San Francisco
2 km fra sentrum.
Priser fra 2816 NOK
Clift

Clift

Nær Union Square, San Francisco
Priser fra 2889 NOK
Courtyard by Marriott San Francisco Union Square

Courtyard by Marriott San Francisco Union Square

Nær Union Square, San Francisco
1 km fra sentrum.
Priser fra 2910 NOK
Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco

Hyatt Centric Fisherman's Wharf San Francisco

Nær Lombard Street, San Francisco
2 km fra sentrum.
Priser fra 3098 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i San Francisco

Områder og bydeler nær San Francisco

Reiseguide San Francisco

Bo bra og billig på hotell i San Francisco sentrum

Wikimeda Commons. Lisensiert under Creative Commons 3.0

San Francisco er en storby i delstaten California, og har den nest største befolkningstettheten i USA, kun slått av New York. Allikevel er dette en småby i Amerikansk målestokk, og det eren sjarmerende by, som har blitt en av amerikanernes aller mest populære feriebyer. San Francisco er kjent for blant annet Golden Gate Bridge og Alcatraz, og er i tillegg en veldig liberal by.

San Francisco har stort sett gode temperaturer året rundt, men vil man ha best mulig vær, bør man reise på starten av høsten, rundt september og oktober, da det ofte er tåkete og mye vind om sommeren. Dette er en by som har noe for de fleste, enten man reiser med familie, på romantisk weekend eller med venner.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i San Francisco. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss.

Shopping i San Francisco

Union Square og i områdene rundt finner man mange kjente varehus som Bloomingdales og Macy’s, og eksklusive designerbutikker som Gucci og Versace. Dette er definitivt et område man bør reise til hvis man er interessert i å shoppe. Er det kjøpesentre man er på jakt etter, kan man blant annet se seg om i området rundt Fisherman’s Wharf. Her finner man også flere turistattraksjoner, restauranter og museer, i tillegg til flere kjøpesentre som blant annet Pier 39.

Vi har flere bra og billige hoteller i området rundt Union Square , hvis du vil ha kort vei til San Franciscos beste shoppingstrøk.

Bo i sentrum

San Francisco er en relativt stor by, og det kan være vanskelig å velge hvor man skal bo. De fleste severdighetene og attraksjonene ligger i området rundt sentrum, og velger man et hotell med sentral beliggenhet, har man gode muligheter for å komme seg rundt og oppleve alt det spennende San Francisco har å by på.

Ser du etter hotell nærme sentrum, kan vi anbefale blant annet Hotel Whitcomb.

Reise til San Francisco med barn

San Francisco er en by som er ypperlig å reise til med familie. Byen har en rekke attraksjoner å by på som passer for både barn og voksne. Blant annet kan det være aktuelt å besøke voksmuseet, Ripleys Believe It Or Not Museum eller Alcatraz, som er noen av de mest populære attraksjonene. Amerikansk mat faller dessuten alltid i smak hos både store og små, og kan ofte være mer variert enn man forestiller seg.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i San Francisco er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Transport i San Francisco

San Francisco har et veldig bra kollektivtilbud, og det er en veldig kompakt by, noe som gjør at det nesten er enklere å komme seg rundt med kollektivtransport enn med bil. Det er hovedsakelig buss og trikk dette nettet består av, men det er også regionaltog og metro, som gjør at man kan velge fritt hva man vil reise med. Kollektivtransporten omtales ofte som «Muni», som er en forkortelse for firmaet som drifter byens kollektivtransport.

Blant kollektivtilbudet finner man også en av San Franciscos attraksjoner og kjente varemerker, nemlig kabelsporvognene. Disse banene ble først bygget mot slutten av 1800-tallet, og har vært en viktig del av byen siden den gang. I dag er det tre linjer som er i drift, og vognene opereres på samme måte som de alltid har gjort.

Hvordan komme seg til San Francisco

Flyr man til San Francisco, lander man sannsynligvis på San Francisco Internasjonale lufthavn (SFO) , som ligger cirka 13 kilometer unna sentrum. Herfra kan man blant annet ta tog eller taxi inn til sentrum. Finner man ingen rimelige flybilletter hit, kan det også være lurt å sjekke flypriser til flyplassene i Oakland og San Jose, som er et stykke lenger unna. Fra Oakland flyplass kan man ta hurtigtog, og fra San Jose går det gratis shuttlebusser inn til San Francisco.

Vi har flere bra og billige hoteller i nærheten av San Francisco Internasjonale Lufthavn (SFO) .

Severdigheter og attraksjoner

San Francisco er en by med mange attraksjoner, og det er ikke uten grunn at det har blitt en populær ferieby blant amerikanere.

Et av San Franciscos mest ikoniske byggverk og en populær turistattraksjon, er Golden Gate Bridge. Dette er en stor hengebro, som strekker seg 2,7 kilometer over San Francisco-bukta. Det er flere gode utsiktspunkter på begge sider av bukta, og det er mulig å gå over hele broen via fortauet på østsiden.

Fra Golden Gate Bridge ser man også bort til Alcatraz, som definitivt er en av byens aller største turistmagneter. Alcatraz, også kjent som The Rock, er en øy som ligger i San Francisco-bukta, og er kjent for å ha vært tilholdssted for et av USAs mest kjente høysikkerhetsfengseler. Dette fengselet er spesielt blitt kjent på grunn av de berømte innsatte som har vært her, som blant annet Al Capone og George «Machine Gun» Kelly, og ingen skal ha klart å rømme derifra i live. For å komme ut hit må man ta ferge som går fra pir 33, to ganger i timen, og det er kun fergeturen man må betale for, inngangen til fengselet er gratis.

Ser du etter et hotell som ligger nære både Alcatraz og Golden Gate Bridge, kan vi anbefale å finne et hotell i området rundt Fishermans Wharf. Blant annet kan vi anbefale Hyaat Fisherman's Wharf

En av byens mest spesielle attraksjoner, er Musee Mechanique. Dette museet stiller ut store samlinger av spilleautomater helt fra 1800-tallet og frem til i dag. Her finner man blant annet spilleautomater, spåmaskiner, tredimensjonale dokker og lirekasser. På lik linje med mange av de andre museene i San Francisco ligger Musee Mechanique også i området rundt Fishermans Wharf, og det kan lønne seg å finne et hotell her hvis man vil ha kort vei til mange av byens kjente attraksjoner.

Vil du oppleve det største kinesiske samfunnet i Nord-Amerika, bør du ta turen til Chinatown i San Francisco. Dette er et av de mest travle områdene i byen, og her finner man alt fra restauranter til butikker, som selger jade, antikviteter, silke og andre typiske kinesiske varer.

Har man leiebil, kan det også anbefales å besøke The Winchester House i San Jose. Dette er en stor herregård som ble bygget over en 40 års-periode av Sarah Winchester, og er etter sigende et av USAs mest hjemsøkte hus. Hun skal ha fått instrukser om hvordan hun skulle bygge huset av spøkelsene som gikk igjen der, noe som har ført til at huset er en stor labyrint med blant annet trapper som ikke går noen steder, og mystiske symboler som ingen helt vet hva betyr.

Anbefalinger og hotelltips

Trenger du flere tips og ideer til ting du kan gjøre, steder å se eller steder å bo i San Francisco , kan vi anbefale denne reiseguiden.

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell.