Hvorfor bestille på cityhotels?

  • Over 200 000 hotell over hele verden
  • Mellom 20-70% kan spares ved å bestille hotellrom gjennom cityhotels.no.
  • Vi er 10 år og feirer med spesialpriser
  • Valg om å betale nå eller på hotellet for de fleste hotellrom.

Våre kunder liker oss!

Bo bra og billig på hotell i Chicago sentrum


Tips til 10 hotell vi anbefaler i Chicago

Chicago South Loop Hotel

Chicago South Loop Hotel

Nær McCormick Place, Chicago
4 km fra sentrum.
Priser fra 905 NOK
Inn of Chicago, an Ascend Hotel Collection Member

Inn of Chicago, an Ascend Hotel Collection Member

Nær John Hancock Center, Chicago
1 km fra sentrum.
Priser fra 936 NOK
Jaslin Hotel

Jaslin Hotel

I Chicago (Chinatown), Chicago
3 km fra sentrum.
Priser fra 988 NOK
Chicago's Essex Inn

Chicago's Essex Inn

Nær Chicago kunstinstitutt, Chicago
1 km fra sentrum.
Priser fra 1018 NOK
Raffaello Hotel

Raffaello Hotel

Nær John Hancock Center, Chicago
2 km fra sentrum.
Priser fra 1204 NOK
Hotel Felix Chicago

Hotel Felix Chicago

Nær John Hancock Center, Chicago
2 km fra sentrum.
Priser fra 1285 NOK
Homewood Suites by Hilton Chicago Downtown

Homewood Suites by Hilton Chicago Downtown

Nær John Hancock Center, Chicago
1 km fra sentrum.
Priser fra 1619 NOK
LondonHouse Chicago, Curio Collection by Hilton

LondonHouse Chicago, Curio Collection by Hilton

Nær Millennium Park, Chicago
1 km fra sentrum.
Priser fra 1799 NOK
The Talbott Hotel

The Talbott Hotel

Nær John Hancock Center, Chicago
2 km fra sentrum.
Priser fra 1930 NOK
The Godfrey Hotel Chicago

The Godfrey Hotel Chicago

Nær John Hancock Center, Chicago
2 km fra sentrum.
Priser fra 2044 NOK

Kart over 10 anbefalte hotell i Chicago

Områder og bydeler nær Chicago

Reiseguide Chicago

Bo bra og billig på hotell i Chicago sentrum

Chicago ligger i delstaten Illinois i USA, og har kanskje en av verdens mest spektakulære silhuetter. Byen er den tredje største i USA, og har over 2,7 millioner innbyggere. Chicago har en spennende historie som er preget av alt fra branner til gangstervirksomhet, og dette er en by man garantert vil bli overrasket over når man reiser hit.

Chicago har et typisk innlandsklima, med varme somre og kalde vintre. Selv om byen ofte omtales som «The Windy City», er den ikke spesielt preget av mye vind, og samme når man reiser hit bør man pakke med seg klær for de fleste anledninger. Reiser man hit på sommeren, vil man få flest soltimer, men samtidig faller størsteparten av regnet om sommeren. Sommeren er også høysesong for turister her, så hvis man vil skaffe seg et billig hotell kan det lønne seg å bestille utenfor sesongen, som for eksempel i perioden fra januar til mars.

Vi har mange gode hotelltilbud og rimelige priser, hvis du ønsker å bo bra og billig i Chicago. Hos oss finner du et bredt utvalg på blant annet pensjonater, boutique- og luksushoteller, så enten du vil bo eksklusivt eller enkelt, finner du garantert et rimelig hotell hos oss.

Shopping i Chicago

Chicago er definitivt en shoppingby, og man kan finne et utall av kjente varehus og butikker her. Magnificent Mile er kanskje et av de mest selvfølgelige utgangspunktene for shopping i Chicago. Dette er en del av Michigan Avenue, som er en av de større gatene i byen, og langs denne gaten finner man flere turistattraksjoner. På The Magnificent Mile kan man finne noen av byens største bygninger, i tillegg til mange restauranter, butikker og hoteller.

Vi har flere gode hotelltilbud hvis du leter etter hotell i nærheten av Magnificent Mile.

Det beste området for shopping er Loop-distriktet, og finner man seg et hotell her, er man garantert å ha kort vei til byens (og kanskje USAs) beste shopping.

Bo i Chicago sentrum

Chicago sentrum kalles ofte bare for The Loop, og er ikke større enn at man kan ta seg rundt til fots. I dette området finner man mange av byens attraksjoner, som for eksempel Willis Tower, som er USAs nest høyeste bygning. Vil man få mest mulig ut av besøket sitt i Chicago, kan det lønne seg å skaffe et hotell med sentral beliggenhet, slik at man har kort vei til butikker, restauranter og attraksjoner, og kan bruke mindre tid på transport fra A til B.

Ser du etter hoteller med god beliggenhet i Chicago sentrum, har vi mange gode hotelltilbud og rimelige priser på bra og billige hoteller.

Chicago for barn

Chicago er en by det er greit å ta med seg barna til. Byen har en rekke attraksjoner og severdigheter som er spennende å besøke for både store og små, og den amerikanske maten faller garantert i smak. Willis Tower med sin fantastiske utsikt, Barnemuseet med ulike utstillinger for barn, og Lincoln Park Zoo, er bare noen av attraksjonene man kan ta med barna til. Skal man reise med barn, kan det også anbefales å være borte mer enn en langweekend, da det kan ta tid å bli kvitt jetlagen.

Reiser du med familie, kan vi hjelpe deg med å finne barnevennlige hotell. Mange av hotellene vi tilbyr i Chicago er godt tilrettelagt for familier, og det er ikke noe problem å finne overnatting til hele familien.

Transport i Chicago

Chicago er verdens tredje største transportknutepunkt, og byen har USAs nest største offentlige transportsystem. For å komme seg rundt i byen kan man enten bruke buss, undergrunnsbane eller tog, avhengig av hvor langt man skal reise. Skal man reise kollektivt, kan det dermed være lurt å bruke ruteplanleggeren for å finne ut av hvilke transportmidler, linjer og ruter man må ta for å komme seg frem.

Vil man reise mer rundt på egenhånd, kan det lønne seg å skaffe seg en leiebil. Å leie bil i USA er vesentlig billigere enn i Norge, og veistandarden er høy. Har man med seg en GPS er det heller ikke noe stort problem å finne frem, og skiltingen langs veiene er utrolig god.

Hvordan komme seg til Chicago

Chicago har en rekke flyplasser, men flyr man fra Norge lander man sannsynligvis på O'Hare internasjonale flyplass (ORD) eller Midway (MDW). Det er ingen flyselskaper som tilbyr direkteflyvninger hit i fra Norge, men man slipper som regel unna med en mellomlanding.

O’Hare er en av USAs mest travle flyplasser, og er det mest vanlige stedet å lande for Europeiske flyvninger. Begge flyplassene har gode forbindelser til kollektivtransport, og det er lett å komme seg inn til sentrum via buss, tog eller med taxi eller leiebil. Turen tar litt over en halvtime.

Vi har også mange hoteller i nærheten av både O'Hare og Midway, slik at man nødvendigvis ikke trenger å reise langt etter at man har landet.

Attraksjoner i Chicago

Chicago er en by med mange attraksjoner, og har du tenkt til å besøke flere av de, kan det lønne seg å skaffe seg et Go Chicago Card. Med dette kortet er det mulig å spare opptil 55% på innganger til noen av de mest populære attraksjonene i byen. Hvis man bare vil ha et slikt pass til maks 5 attraksjoner, kan det være lurt å sjekke ut Chicago CityPass.

En av attraksjonene man definitivt bør få med seg, er Willis Tower (tidligere Sears Tower). Dette er USAs nest største skyskraper, og strekker seg mer enn 442 meter over bakken. Her har man muligheten til å komme opp på et utkikksdekk, hvor man får en fantastisk utsikt, og har man været med seg, er det mulig å se helt til tre andre delstater.

Willis Tower ligger innenfor sentrum, og vil du bo like i nærheten, kan vi anbefale Central Loop Hotel.

Ikke langt fra Willis Tower, ligger en annen attraksjon som også absolutt er verdt å få med seg. Buckingham-fontenen i Grant Park er en av verdens største fontener, og er i bruk fra april til oktober. I denne perioden kan man også få med seg faste vann- og lysshow som arrangeres, og det kan spesielt anbefale så se denne fontenen om kvelden.

Like nord for sentrum, finner man Old Town, som er et av de eldste og mest historiefylte områdene av byen. Denne delen av byen har blant annet vært et viktig sentrum for blant annet hippie-kulturen på 60-tallet, og her finner man i tillegg flere historiske bygninger.

Leter du etter hoteller i nærheten av Old Town, har vi flere bra og billige alternativer.

Sørøst for sentrum, finner man Adler Planetarium. Dette planetariet ble åpnet i 1930, og var det første i sitt slag i USA. I tillegg til to planetarier, kan man også besøke museet som har en stor samling av historiske instrumenter brukt til astronomi, og en stor utstilling av forskning på verdensrommet.

Anbefalinger og tips til hotell

Skal du bestille gruppereise, eller planlegger å gjøre det, kan vi hjelpe deg med dette! Ta kontakt med oss, så kan vi gi deg et tilbud på din gruppereise. Skal du på konserter, fotballkamper, musikaler, messer og lignende arrangementer kan vi også hjelpe deg med å hotellrom beregnet til dette.

Ta gjerne kontakt med vår kundeservice hvis du har problemer med å finne hotell.