Om cityhotels.no

Cityhotels.no er en norsk hotellportal som eies av det norske selskapet European Travel Group AS. Vi har nære samarbeid med store internasjonale selskap som gjør at vi kan tilby våre kunder tusenvis av billige hotell i hele verden. Per i dag kan cityhotels.no tilby over 200.000 hoteller online og har en av de største hotelldatabasene i Skandinavia.

Mellom 20-70% kan spares ved å bestille gjennom cityhotels.no fremfor å gå direkte til hotellet. Vi i cityhotels.no har over 10 års erfering med hotellformidling, samt gode kunnskaper om byene og hotellene vi tilbyr. Vi holder oss til enhver tid oppdatert for å kunne gi best mulig service til våre kunder.

European Travel Group AS har som målsetning å være en ledende hotellaktør som alltid setter kunden i fokus. Dette ønsker vi å gjøre ved å tilby deg som kunde en trygg og rask nettside, med god service, hvor man enkelt skal finne det hotellet som passer deg best - til en konkurransedyktig pris.


Velkommen til å bestille ditt hotellrom på www.cityhotels.no

City Hotels feirer 10 år med spesialpriser

Vi feirer med å gi tilbake til våre kunder. På nettsiden har vi noen ekstra gode tilbud merket "spesialpris". Pris på hotell merket med "spesialpris" er spesielt lave i forhold til vår konkurrenter og sikrer deg en veldig bra deal. Les mer om City Hotels 10-års jubileumtilbud her.

Sikker handel garantert

Vi vil aldri selge dine personopplysninger, og vi bruker sikker overføring og kryptert lagring for å beskytte opplysningene om deg. Les mer som sikkerhet på cityhotels her.

City Hotels (European Travel Group AS) er Gaselle 2015

Dagens Næringsliv kårer bedriftene som vokser raskest og er mest lønnsomme i Norge. Vi er veldig stolte over å ha blitt blant de bedriftene som oppfyller Gaselle-kriteriene i Oslo 2015. Les mer her.

Gaselle 2015 kriterier