Regler for informasjonskapsler

Vi i City Hotels ønsker å sikre at besøket ditt på nettstedet vårt blir så knirkefritt, stabilt og nyttig som mulig. For å oppnå dette, bruker vi informasjonskapsler.

 

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små filer med informasjon som legges på datamaskinen eller mobilenheten din når du besøker nesten et hvilket som helst nettsted. Informasjonskapsler identifiserer ikke deg personlig, og er ikke skadelige for datamaskinen eller mobilenheten din. Nettsteder du besøker, bruker dem til å forbedre din opplevelse på nettstedet.

På vårt nettsted bruker vi for eksempel informasjonskapsler til å holde deg innlogget etter at du har logget deg på. Vi bruker det også til lagring av søkeresultat, filter og valgt hotell før du betaler. Vi, og noen av våre partnere, bruker også informasjonskapsler på nettstedet vårt til å måle hvor effektiv reklamen er og hvordan besøkende bruker nettstedet.

Noen informasjonskapsler, som kalles "øktsinformasjonskapsler", blir bare liggende på datamaskinen mens nettleseren er åpen, og slettes automatisk når nettleseren lukkes. Andre informasjonskapsler, som kalles "persistente informasjonskapsler", blir liggende på datamaskinen eller mobilenheten din etter at nettleseren har blitt lukket. Ved hjelp av disse kan nettsteder gjenkjenne datamaskinen din når du åpner nettleseren senere, for å gjøre nettleseropplevelsen mest mulig knirkefri.

 

Hva slags informasjonskapsler bruker vi?

Viktige informasjonskapsler

Disse informasjonskapslene hjelper deg med å navigere på nettstedet vårt og bruke alle de viktige funksjonene. Uten disse informasjonskapslene ville ikke nettstedet vårt fungere som det skal, og du ville ikke kunne bruke funksjoner som valg av hotellrom eller de sikre kundekontosidene, samt betalingssiden.

Informasjonskapsler for ytelse og analyse

Vi i City Hotels ønsker å gjøre besøket ditt på nettstedet vårt så knirkefritt og positivt som mulig. Ved hjelp av informasjonskapsler for ytelse og analyse kan vi lettere forstå hvordan nettstedet vårt blir brukt og hvordan vi kan forbedre din opplevelse.

Google Analytics

City Hotels bruker Google Analytics cookies. Denne ser hvor du kom fra (søkemotor, nøkkelord, link, etc.) når du landet på våre sider, hvor mange ganger du har vært inne på våre sider, slik at vi kan se hvor mange brukere vi har som er inne for første gang og hvor mange som kommer innom våre sider oftere. Google Analytics holder styr på hvor lenge du befinner deg inne på våre sider, og hvor lenge besøket varer. Disse slettes når du forlater våre sider.

Optimizely

City Hotels bruker Optimizely for å teste og forbedre brukermønster på nettstedet.

Hot Jar

City Hotels bruker Hot Jar for å analysere brukermønster på nettstedet. Dette er en anonym sporing av bruksmønstre som brukes i analyse av å forbedre brukeropplevelsen til alle brukere.

Disse informasjonskapslene kan ikke brukes til å identifisere deg personlig. De brukes til å gi oss anonym informasjon som gjør det lettere å forstå hvilke deler av nettstedet vårt de besøkende er interessert i og om de opplever noen feil. Vi bruker disse informasjonskapslene til å teste forskjellige utforminger og funksjoner for nettstedet vårt samt for å overvåke hvordan brukere kommer seg til siden vår, og hvor effektiv reklamen er.

Funksjonalitetsrelaterte informasjonskapsler

Vi bruker funksjonalitetsrelaterte informasjonskapsler til å lagre innstillingene dine på våre nettsider. Informasjonen som lagres kan være språkinnstillinger og bestillingsinformasjon som oppgis når du bestiller et hotell gjennom oss. Vi bruker også funksjonalitetsrelaterte informasjonskapsler til å huske ting som den siste destinasjonen, dato og gjester du søkte med, slik at du enkelt kan endre søk uten å taste inn dette på nytt.

Informasjonskapsler for sosiale nettverk

Vi ønsker også å gjøre det så enkelt som mulig for deg å dele innhold fra City Hotels med vennene dine på sosiale nettverk. Informasjonskapsler for sosiale nettverk, som vanligvis bestemmes av leverandøren av det sosiale nettverket selv, gjør at delingen skjer sømløst og enkelt.

Hvordan kan du administrere informasjonskapslene dine?

Du kan angi eller endre kontrollene i nettleseren din slik at informasjonskapsler blir slettet eller deaktivert. Hvis du velger å deaktivere informasjonskapsler på datamaskinen eller mobilenheten din, kan imidlertid enkelte funksjoner eller områder på nettstedene våre bli degradert eller begrenset. www.allaboutcookies.org gir gode, enkle instrukser om hvordan du administrerer informasjonskapsler på forskjellige typer nettlesere.

 

Hvor kan jeg få mer informasjon?

Har du flere spørsmål angående vår bruk av informasjonskapsler og teknologi, vennligst ta kontakt via e-post ved å bruke vår kundeservice og vårt tilbakemeldingsskjema.